loading

Siste nyheter om Team Junior Aktiv

  • 01.06.2018 Vårt Team Junior Aktiv består av våre beste juniorer. Dette er juniorer som legger litt ekstra innsats i trening og som også er med på konkurranser. Vi har nå laget en egen side hvor vi presenterer teamet. Team Junior Aktiv sponses av SpareBank 1 Østlandet og Utstillingsplassen Eiendom. Les mer… Les mer
  • 07.05.2018 Tradisjonsrik åpning av utesesongen lørdag 12.mai kl. 1300. Program: Åpning av nytt kjøkken på klubbhuset Flaggheising Presentasjon av styret, utvalg, funksjoner og Team Junior Aktiv ved leder Audun M. Jensen Informasjon om banestell Spill/lett bevertning Les mer
  • 06.05.2018 Vårt Team Junior Aktiv tok turen til Drøbak tennisklubb for å være med på Head open challenge for U12, U14 og U16 4. og 5. mai. Filipp Frolov, Tobias Stråbø Thyness, Niklas Skogeng,  og trener Marcos reiste ned. «Dette var en fin erfaring for våre beste juniorer» sa Marcos etter turneringen. «Det viktigste nå er at ... Les mer

Vårt Team Junior Aktiv består av våre beste juniorer. Dette er juniorer som legger litt ekstra innsats i trening og som også er med på konkurranser.

J4

Spillere fra 13 år som satser, har ekstra gode holdninger og som spiller regelmessig turneringer. Spillerne gis mest trenings og turneringstøtte.

(2001) Luka S. Malmer
(2005) Niklas Skogeng

J3

Spillere over 10 år som trener minimum 2 ganger i uken og som deltar i turneringer (regionale turn., nasjonale turn., lagkamper)

(2002) Marie K. Hanserud
(2003) Madelen Kristine Eikeland Eggen
(2003) Anders N. Pedersen
(2003) Hallvard Aarseth Lierhagen
(2004) Stina Gega
(2005) Tobias Stråbø Thyness
(2007) Filipp Frolov

Informasjon til alle i Jr. Aktiv som skal være med i konkurranser

  1. For å kunne representere HIL Tennis og for å kunne søke om refundering av startavgift og lisens (se mer info pkt 5.) må medlemskap i Hamar Idrettslag være betalt. HIL Tennis sørger for at de som skal være medlemmer er registrert i medlemsregisteret til Hamar Idrettslag.
  2. Alle som skal melde seg på turneringer må ha betalt lisens til Norges Tennisforbund (kr 300,- pr år). Om du ikke har betalt lisens kan du sende en e-post til Aasa.Auensen@tennis.no som vil opprette en utøverfunksjon/lisens og sende faktura til registrert epostadresse. Når lisensen er betalt tar det 2-3 virkedager før du kan melde deg på turneringer online (ofte dagen etter du har betalt). Alle spillere må nå ha betalt lisens for å kunne melde seg på turneringer online.
  3. Turneringer som Jr. Aktiv bør være med på blir lagt inn i Spond og aktuelle spillere får invitasjon til å bli med. Lenke til påmelding ligger i Spond. For at vi skal vite hvem som blir med setter vi frist for å melde seg på to uker før påmeldingsfristen går ut. Om du ikke har mulighet til å være med må du melde forfall så snart som mulig slik at vi vet hvem som blir med. Dette vil gjøre det mulig å koordinere samkjøring og for andre å vite hvem som blir med.
  4. Vi oppfordrer dere som melder dere på til å samkjøre og dele på utgifter til transport. Legg gjerne inn en kommentar i Spond om du har tenkt å kjøre og hvor mange plasser du har på invitasjonen til turneringen.
  5. Refundering/sponsing av startavgift og lisens: Det har blitt satt av kr. 15.000 til turneringsstøtte frem til sommeren 2018, jfr. turneringsplan. Når det er 2 eller flere spillere med i en klubborganisert turnering (invitasjon Spond), sender klubben trener med på turneringen (1 arbeidsdag, som regel lørdager). Klubben vil også dekke kostnader for lisenser (kr. 300) for alle som deltar. Alle som har betalt medlemskap kan søke om støtte til utgifter til startkontingenter og lisens. Søknad om refundering sendes til post@hamar-tennis.no hvor du må legge ved kvitteringer for betaling av startavgift og lisens. Du kan tidligst søke om støtte 1. desember og senest 15 desember. Støttens omfang ses i sammenheng med antall spilte turneringer og spillernes dugnadsinnsats.

SpareBank 1 Østlandet er stolt sponsor av HIL Tennis og Team Jr. Aktiv

Utstillingsplassen eiendom er stolt sponsor av Team Jr. Aktiv