loading

HIL Tennis bruker Spond for å organisere kurs og treninger. Deltagere legges inn på det kurset eller treningen som de skal være med på, og vil få en invitasjon til kurset.

  • Hvis det skjer endringer som f.eks. at kurset avlyses eller endrer sted, vil kursdeltakere motta en oppdatering om dette
  • Om du ikke kan komme må du gi beskjed via Spond (melde forfall). Etter at sesongen er over vil du få klippekort som "belønning" for dette. Les mer om dette i våre betingelser for kurs og trening
  • All oppdatering og informasjon fra trenere vil sendes via Spond

Last ned og installer app'en nå fra:

button-download-google-play

button-download-app-store

Du kan deaktivere/aktivere pushvarsler fra innlegg som legges ut i Spond-grupper. Dette gjør du ved å gå inn på et innlegg og velge "mer" knappen oppe til høyre og "stopp pushvarsler". Etter at du har gjort dette vil du ikke lenger få pushvarsler som legges ut. Du kan aktivere pushvarsler igjen ved å gå inn på samme eller et eller annet innlegg i samme gruppe og velge "Slå på pushvarsler"

Det kan være vanskelig å holde oversikt over det som har blitt lagt ut av nyheter og informasjon i "Innlegg" fra "Hjem" menyen i Spond. Grunnen til dette er at alt som er av informasjon blir liggende her fra hovedgruppen og alle undergrupper. Ved å gå inn på undergrupper får du kun opp informasjon og aktiviteter som gjelder kun grupper som du er med i.

Velg "grupper" i menyen nederst, deretter velger du gruppen "HIL Tennis"

Du ser nå alle kommende arrangement og nyheter for din(e) grupper. Normalt er dette nok, men om du ønsker å filtrere enda mer kan du gå til dine "undergrupper" ved å velge "Se alle"

Velg undergruppen som du vil se på

Du får nå kun opp det som er av aktiviteter og nyheter/informasjon som kun gjelder denne undergruppen

I Spond app'en

  1. Gå i på arrangementet/kurset du er invitert til
  2. Trykk der det står "Deltar"
  3. Velg "Avslå"
  4. status endres til "Kan ikke" og du får også mulighet til å sende melding til arrangør hvorfor du ikke kan komme.
  5. Status har nå endre seg fra "Deltar" til "Kan ikke". Du ser også at antall under "Kan ikke" har endret seg.
  6. Ønsker du å endre til "Deltar" kan du trykke på "Kan ikke" og endre svar til "Delta"

Via e-post

Om du ikke har registrert deg som en Spond-bruker vil du motta e-post for hver gang du blir invitert til et arrangement/kurs. I e-posten som du mottar har du mulighet til å melde forfall og også melde deg på ved å trykke på lenkene i e-posten. Meld forfall ved å trykke på "Kommer ikke", Meld deg på igjen ved å trykke på "Kommer"

 

Sjekk innstillinger under "Varslinger" eller "Push-varsler".

IOS (iPhone)

Android

Load More

Fant du ikke det du lurte på? Se i Spond sin egen FAQ.