loading

HIL Tennis bruker Spond for å organisere kurs og treninger. Deltagere legges inn på det kurset eller treningen som de skal være med på, og vil få en invitasjon til kurset.

 • Hvis det skjer endringer som f.eks. at kurset avlyses eller endrer sted, vil kursdeltakere motta en oppdatering om dette
 • Om du ikke kan komme må du gi beskjed via Spond (melde forfall).
 • All oppdatering og informasjon fra trenere vil sendes via Spond

Last ned og installer app'en nå fra:

button-download-google-play

button-download-app-store

Det er dessverre ikke støtte for betaling med kodebrikke via Spond appen. Du må logge deg på i en nettleser på en PC for å kunne betale med alle identifiseringsmetoder som tilbys av din bank.. Følg oppskriften nedenfor:

 1. Gå til https://spond.com/login og logg deg på med ditt brukernavn og passord
 2. Gå til "Betalinger"
 3. Velg betalingen og følg veiledningen som vises i din nettleser

Vi bruker Spond for å organisere/invitere til kurs og trening. Om en trening er avlyst vil du få melding om dette via push-varsel (krever at du ikke har deaktivert dette). Du vil også se dette i oversikten over treninger som du har blitt invitert til.

Om du ikke lenger ønsker å være med i gruppen(e) må du ta kontakt med oss så vil vi melde det ut. Det er ikke mulig å selv forlate HIL Tennis siden vi har koblet våre grupper mot Spond Klubb

Du kan se hvor kurs og trening holdes i Spond appen. Om det holdes i Hamar Park står det "HIL Tennis Parken". Om det holdes i Ankerskogen tennishall står det "HIL Tennis Ankerskogen". Du kan trykke på "sted" i Spond appen og Google Maps åpner seg ved veibeskrivelse. Ved endring av sted vil du få en push-varsel i Spond appen. Husk å sjekk at pushvarsler i Spond er aktivert.

 1. Velg "Arrangementet" som du skal avlyse og "Mer" ...
 2. Velg "Avlys kun denne hendelsen"
 3. Velg "Avlys og send varsel". IKKE velg "Slett" (historikken blir borte)
   

Du kan deaktivere/aktivere pushvarsler fra innlegg som legges ut i Spond-grupper. Dette gjør du ved å gå inn på et innlegg og velge "mer" knappen oppe til høyre og "stopp pushvarsler". Etter at du har gjort dette vil du ikke lenger få pushvarsler som legges ut. Du kan aktivere pushvarsler igjen ved å gå inn på samme eller et eller annet innlegg i samme gruppe og velge "Slå på pushvarsler"

Det kan være vanskelig å holde oversikt over det som har blitt lagt ut av nyheter og informasjon i "Innlegg" fra "Hjem" menyen i Spond. Grunnen til dette er at alt som er av informasjon blir liggende her fra hovedgruppen og alle undergrupper. Ved å gå inn på undergrupper får du kun opp informasjon og aktiviteter som gjelder kun grupper som du er med i.

Velg "grupper" i menyen nederst, deretter velger du gruppen "HIL Tennis"

Du ser nå alle kommende arrangement og nyheter for din(e) grupper. Normalt er dette nok, men om du ønsker å filtrere enda mer kan du gå til dine "undergrupper" ved å velge "Se alle"

Velg undergruppen som du vil se på

Du får nå kun opp det som er av aktiviteter og nyheter/informasjon som kun gjelder denne undergruppen

I Spond app'en

 1. Gå i på arrangementet/kurset du er invitert til
 2. Trykk der det står "Deltar"
 3. Velg "Avslå"
 4. status endres til "Kan ikke" og du får også mulighet til å sende melding til arrangør hvorfor du ikke kan komme.
 5. Status har nå endre seg fra "Deltar" til "Kan ikke". Du ser også at antall under "Kan ikke" har endret seg.
 6. Ønsker du å endre til "Deltar" kan du trykke på "Kan ikke" og endre svar til "Delta"

Via e-post

Om du ikke har registrert deg som en Spond-bruker vil du motta e-post for hver gang du blir invitert til et arrangement/kurs. I e-posten som du mottar har du mulighet til å melde forfall og også melde deg på ved å trykke på lenkene i e-posten. Meld forfall ved å trykke på "Kommer ikke", Meld deg på igjen ved å trykke på "Kommer"

 

Tags: delta, e-post, forfall

Sjekk innstillinger under "Varslinger" eller "Push-varsler".

IOS (iPhone)

Android

Fant du ikke det du lurte på? Se i Spond sin egen FAQ.