loading

Tilbud om plass i en rekruttgruppe

Det er trener i rekruttgruppene som bestemmer hvem som får tilbud om plass i de forskjellige gruppene. Om det er spørsmål om grupper og tilbud om plass, skal dette rettes til ansvarlig for kurs og trening på kurs@hamar-tennis.no som ved behov vil ta opp spørsmål i sportslig utvalg. Om du på et tidspunkt melder deg ut av en rekruttgruppe, kan vi ikke garantere at du vil få plass igjen på et senere tidspunkt.

Forventninger til alle spillere

 • delta på alle treninger i din gruppe, du kan ikke velge bort noen dager
 • ved forfall skal årsak til forfall oppgis i Spond. Det holder å melde forfall på generelt grunnlag slik man normalt melder til skole eller arbeidsgiver. Eksempler: syk, karantene, ferie, bursdag osv.
 • gode holdninger på og utenfor banen
 • egentrening (fysisk/tennis) utenom organisert klubbtrening (avtales med trener)
 • deltagelse i turneringsspill (klubbturneringer, regionsturneringer, nasjonale turneringer eller lagkamper) og samlinger
 • må ha betalt lisens til NTF
 • må ha et aktivt abonnement på baneleie i tennisgruppa
 • må ha betalt medlemskap i Hamar IL (representere Hamar IL tennisgruppe)
 • delta på dugnader

Oversikt over rekruttgrupper pr. 1.1.2022

R1

Treningstider: tir og ons kl 1630-1800. fre kl 1530-1700 (4,5t pr. uke)

(2010) Daniel Brenden
(2010) Harald Folstad
(2010) Jenny Musland-Massey
(2009) Mads Book Bratbak
(2009) Sara Miranda Opedal
(2010) Theo Hermansson

R2

Treningstider: tir og ons kl 1800-1900 (2t pr. uke)

(2009) Adam Boutaleb-Monsen
(2008) Daniel Nordahl Kløvning
(2011) Henrik Rom
(2009) Justas Blekaitiené
(2009) Lukas Kristoffer Stabel
(2008) Mathea Lahlum

Turneringer

Påmelding til turneringer må gjøres via Tournament Software Trener er best kvalifisert til å vurdere hvilke turneringer en spiller bør delta på. Om du er i tvil, ta kontakt med trener.

For å kunne delta på turneringer må man ha en gyldig lisens. For å sjekke dette kan du følge oppskriften som du finner på vår hjemmeside hvordan sjekker jeg om jeg har gyldig lisens? Om du ikke har gyldig lisens kan du sende en e-post til post@hamar-tennis.no hvor du oppgir navn til spiller som skal registreres.

Sjekk terminlisten til NTF. Der ser du oversikten og kan lettere planlegge.De fleste legger ut påmelding i god tid, men det varierer. Det er dessverre ikke mulig å bli varslet når det legges ut turneringer som passer alder eller nivå. Du må sjekke med jevne/ujevne mellomrom. Bruk Advanced search og filterfunksjonen for å finne aktuelle turneringer. Når påmeldingsfristen har gått ut er det heller ikke mulig å melde seg på lenger. Dette gjelder alle turneringer. Det er også grunnen til at "enter" knappen ikke er det lenger etter påmeldingsfristen har gått ut. Anbefaler alle som ønsker å bli med på turneringer om søke opp alle aktuelle turneringer og melde seg på før frist. Da er du sikret plass i turneringen også.

Holde deg oppdatert på hvilke TennisKids Tours som arrangeres om å følge instagram.com/ntftenniskids eller på Facebook facebook.com/ntftenniskids Se også ntftenniskids.no

Juniorstigen

Vi oppfordrer alle som er med på våre rekruttgrupper til å bli med på juniorstigen. Det vil gi verdifull kamptrening som gjør at du vil være bedre forberedt når du skal spille turneringer. Dessuten er det gøy! Formatet for juniorstigen er "Fast-4" format. Se regler for spill. For å være med på juniorstigen må du fylle 11 år i det året du melder deg på. Se mer informasjon fra Norges Idrettsforbund om barneidrett og rangeringer. Meld deg på juniorstigen

Refundering/sponsing av startavgift turneringer

HIL tennis har satt av en "pott" på kr 10.000,- i turneringsstøtte. For å kunne søke om refundering av startavgift til turneringer må følgende kriterier være oppfylt:

 • betalt medlemskap i Hamar Idrettslag
 • aktivt abonnement på baneleie
 • betalt lisens til Norges Tennisforbund
 • representere HIL Tennisgruppe i turneringen

Støtte kan søkes 2 ganger i året. For 1. halvår må søknad være mottatt innen 1. august. For 2. halvår må søknad være mottatt innen 20. desember. Søknad om refundering sendes til post@hamar-tennis.no hvor du må legge ved kvitteringer for betaling av startavgift. Støttens omfang ses i sammenheng med hvor mange som søker refusjon, antall spilte turneringer og spillernes dugnadsinnsats.

Utstillingsplassen eiendom er sponsor for rekruttgruppene våre