loading

Hvordan bestille privattime

Privattimer er tilgjengelig utenom faste treningstider som er mandag til torsdag kl 1530-2200 og fredag kl 1600-1800. Ta kontakt med oss på post@hamar-tennis.no eller i Spond "HIL Tennis" for å avtale tid.

Priser

Se vår prisliste for gjeldende priser for privattimer

Regler for privattimer med trener

  • Betaling av timen må være gjort før timen
  • Maks 2 personer kan delta
  • Avbestilling av privattime må gjøres senest kl 2200 dagen før.

Fast privattime med trener

Om du ønsker kan du bestille faste privattimer med trener. Prisen er fortsatt den samme. Timen reserveres som en fast time, det betyr at du ikke trenger å leie time. Du får en egen gruppe i Spond som du eller de som skal være med på privattimen kan administrere. Om du ønsker at flere skal være med på timen kan du enkelt invitere flere for å dele på kostnadene. Ved bestilling av fast privattime gjelder følgende:

  • Betingelser for avbestilling av fast privattime med trener er de samme som over som gjelder for "Regler for privattimer med trener"
  • Betaling av timene faktureres etterskuddsvis hver måned basert på oppmøtestatistikk fra Spond.
  1. Velg "Arrangementet" som du skal avlyse og "Mer" ...
  2. Velg "Avlys kun denne hendelsen"
  3. Velg "Avlys og send varsel". IKKE velg "Slett" (historikken blir borte)
     

Load More

Mirko Nižić er trener i HIL Tennis. Han er 24 år og kommer fra Ljubuški Bosnia-Hercegovina. Mirko begynte å spille tennis da han var 5 år. Deretter spilte han mange turneringer og deltok som medlem av landslaget i Bosnia-Hercegovina og deretter Kroatia. Han var champion i Bosnia under 18 og topp 3 i Kroatia. Han har vært trener for Mile Matic som er en 15 år gammel gutt (i fjor på Eta ranking Top 20) og var trener og spiller i Wiena (Tc As) og Grun Weiss i Baden Baden som spiller i 2 Bundes liga. Han kommer nå sist fra TC Cavtat hvor han har vært trener og sparring-partner.