loading

Marcos Farias Fernandez (33) fra Chile er trener i HIL Tennis. Marcos har 11 års erfaring som tennistrener på forskjellige nivåer. Han har gjenomført ITF, PTR, GPTCA og mange flere kurs.

Hvordan bestille privattime

Privattimer er tilgjengelig utenom faste treningstider som er mandag til torsdag kl 1500-2000 og fredag kl 1500-1800. Ta kontakt med oss på post@hamar-tennis.no eller i Spond "HIL Tennis" for å avtale tid.

Priser

Gjeldende priser for privattime er:

Mandag-fredag kr 500,-
Lørdag-søndag kr 600,-

Administrasjonsavgifter 3,8% kommer i tillegg. Pris er inkl. baneleie

Regler for privattimer med trener

  • Betaling av timen må være gjort før timen
  • Avbestilling av privattime må gjøres senest kl 2200 dagen før.

Fast privattime med trener

Om du ønsker kan du bestille faste privattimer med trener. Prisen er fortsatt den samme (kr 500/600,- pr. time). Timen reserveres som en fast time, det betyr at du ikke trenger å leie time. Du får en egen gruppe i Spond som du eller de som skal være med på privattimen kan administrere. Om du ønsker at flere skal være med på timen kan du enkelt invitere flere for å dele på kostnadene.

Ved bestilling av fast privattime gjelder følgende:

  • Betingelser for avbestilling av fast privattime med trener er de samme som over som gjelder for "Regler for privattimer med trener"
  • Betaling av timene faktureres etterskuddsvis hver måned basert på oppmøtestatistikk fra Spond.

Ta kontakt med oss på post@hamar-tennis.no eller send en melding til "HIL Tennis" i Spond for bestilling eller mer informasjon.