loading

NYBEGYNNER/BEGINNER (V1)

Du har nettopp begynt å spille, eller har kun spilt sporadisk opp gjennom årene. Teknikken og ballkontrollen varierer sterkt, fra enkelte superslag til mer normale feilslag. Spiller du regelmessig og får instruksjon, vil nybegynnerfasen vare ca. 6 mnd – 12 mnd. De som tidligere har drevet med annen racketidrett eller ballidrett, kan få en raskere progresjon. // You are new or have some or little experience with tennis. You are able or are learning to hit forehands, backhands and serv, but are not able to manage directions, spins or effects.

Kurs/Trening Sted Ledige plasser Dato
Mandager kl 19-20 - Voksen (17 år+) - NYBEGYNNER - V1-TG1 - Q3-2018 Hamar Park 3
  • 20.08.2018 00:00
Registrer
Onsdager kl 18-19 - Voksen (17 år+) - NYBEGYNNER - V1-TG2 - Q3-2018 Hamar Park 3
  • 22.08.2018 00:00
Registrer

VIDEREKOMMENDE/INTERMEDIATE (V2)

Du har spilt i flere år og deltatt på kurs tidligere. Teknikken på de fleste slag og ballsikkerheten er god. Du klarer å slå 5-10 ballvekslinger fra grunnlinjen med middels høyt tempo. Taktisk tennis, dvs. plassering av ballen målrettet på banen med toppspinn og underspinn (slice) beherskes. // You manage to hit forehands, backhands and servs, and have information about the footwork (tracking the ball and recovering the court). You are working more in control of the ball and directions (focusing in rally)

Kurs/Trening Sted Ledige plasser Dato
Mandager kl 18-19 - Voksen (17 år+) - VIDEREKOMMENDE - V2-TG3 - Q3-2018 Hamar Park 0
  • 20.08.2018 00:00
Fullbooket
Onsdager kl 19-20 - Voksen (17 år+) - VIDEREKOMMENDE - V2-TG1 - Q3-2018 Hamar Park 0
  • 22.08.2018 00:00
Fullbooket
Torsdager kl 19-20 - Voksen (17 år+) - VIDEREKOMMENDE - V2-TG2 - Q3-2018 Hamar Park 0
  • 23.08.2018 00:00
Fullbooket

ERFAREN/COMPETITION LEVEL (V3)

Du har spilt i mange år eller har hatt en ekstraordinær spillerutvikling. Du har eller begynner å få god matcherfaring fra primært klubb- eller regionalt nivå. Egen spillestil er utviklet, du kan slå 10-15 ballvekslinger med høyt tempo, og liker utfordringene med matchspill. // You have been playing for many years or have had an extraordinary player development. You have or begin to get good match experience from primary club or regional level. Your own game style has been developed, you can play 10-15 ball exchanges at high pace and like the challenges of match games. NB: Du bør ha avklart med trener før du melder deg på dette nivået.

Kurs/Trening Sted Ledige plasser Dato
Tirsdager kl 18-19 - Voksen (17 år+) - ERFAREN - V3-TG1 - Q3-2018 Hamar Park 0
  • 21.08.2018 00:00
Fullbooket

OFTE STILTE SPØRSMÅL

Ikke noe problem. Prisen for alle kursene er de samme og så lenge det er ledig plass på andre kurs kan du fritt bytte. Ta kontakt med oss på post@hamar-tennis.no eller direkte i Spond. Søk etter  "HIL Tennis" som mottaker.

Alle kurs som du har enten registrert deg for eller betalt for vises på Min Side. For å få tilgang til Min Side må du har registrert deg som en bruker.

Trykk på "Mine registrerte kurs/trening/aktiviteter" (1.). Her ser du alt som er registrert på deg av kurs. Trykk på "tannhjulet" (2.) for å se mer informasjon og valg. Om du har blitt registrert til et kurs men ikke betalt kan du gjennomføre betaling ved å trykke på "handlekurven" (3.)

Du velger kurs ved å gå inn på bildene over eller i menyen. For alle kurs som HIL Tennis holder må man betale på forhånd. Se eller våre betingelser for kurs og trening som alle som er med på kurs må godkjenne før de kan melde seg på.

Ja, HIL Tennis tilbyr en gratis prøvetime for deg som ønsker å prøve seg på tennis men er usikker på om dette er noe for deg. Dette kan være en fin måte for å se om du har lyst til å spille tennis. Om du ønsker å være med på en gratis prøvetime kan du ta kontakt med oss på post@hamar-tennis.no hvor du opplyser om navn, alder og ferdighet, så vil vi finne et egnet kurs som du kan være med på. Opplys gjerne om du har egen rackert eller om du ønsker å låne.

Om du ikke har egen rackert kan du få låne av oss. Ta med vannflaske. Når du skal spille tennis er det normalt treningstøy som gjelder. I begynnelsen kan man bruke vanlige joggesko, men helst med ikke for grov såle. Om man synes at tennis er gøy og trener eller spiller ofte anbefaler vi at man kjøper tennis-sko fordi de gir bedre støtte for ankelen. I utesesongen bør du ta med et hodeplagg for å beskytte deg mot solen og solkrem for å beskytte deg eller ditt barn mot solen. Les ellers mer informasjon under hvordan prøve tennis

Priser pr. time:

  • Barn 7-9 år: kr 110,-
  • Ungdom 10-16 år: kr 160,-
  • Voksen 17 år +: kr 200,-

Velg en av kursgruppene over (Voksne, Ungdom/junior, Barn) eller se våre treningsgrupper

I vinterhalvåret holdes kursene i Ankerskogen tennishall. Om sommeren i Hamar Park.

Nei du må ikke være medlem i HIL Tennis for å være med på kurs, sommercamp., eller sparringtimer med trener.