Baneleie     Min Side     Kurs         

Aldersgruppen 5-9 år er delt opp i to grupper:

  • Barn i alder 5-6 år har tilbud om “foreldredrevet” tennis. Vi har sett at for de minste barna byr det på utfordring å henge med de eldre barna. For barn i denne aldersgruppen er tennis mest lek og vi tror at de vil få mer utbytte av tiden om foreldrene selv kan være med å instruere barna sine. Prisen for de som er med på dette vil bli betydelig lavere enn normale kurs. Ta kontakt med oss på post@hamar-tennis.no om dette er av interesse.
  • Aldersgruppen 7-9 år er inndelt i forskjellige grupper hvor vi deler opp etter nivå (nybegynner og viderekommende)


Søk:

Arrangement Sted Ledige plasser Oppstart
Foreldredrevet tennis (5-6 år) - onsdager kl 17-18 (B0-TG1) - Q1-2018 Ankerskogen tennishall 2
  • 28.02.2018 00:00
Registrer
Kurs - sosial/nybegynner - mandager kl 17-18 (B1-TG1) - Q1-2018 Ankerskogen tennishall 2
  • 05.02.2018 00:00
Registrer
Kurs - sosial/nybegynner - torsdager kl 18-19 (B1-TG2) - Q1-2018 Ankerskogen tennishall 2
  • 05.02.2018 00:00
Registrer
Trening - aktiv/viderekommende - torsdager kl 17-18 (B2-TG1) - Q1-2018 Ankerskogen tennishall 2
  • 05.02.2018 00:00
Registrer

Ikke noe problem. Prisen for alle kursene er de samme og så lenge det er ledig plass på andre kurs kan du fritt bytte. Ta kontakt med oss på post@hamar-tennis.no eller direkte i Spond. Søk etter  "HIL Tennis" som mottaker.

Alle kurs som du har enten registrert deg for eller betalt for vises på Min Side. For å få tilgang til Min Side må du har registrert deg som en bruker.

Trykk på "Mine registrerte kurs/trening/aktiviteter" (1.). Her ser du alt som er registrert på deg av kurs. Trykk på "tannhjulet" (2.) for å se mer informasjon og valg. Om du har blitt registrert til et kurs men ikke betalt kan du gjennomføre betaling ved å trykke på "handlekurven" (3.)

Du velger kurs ved å gå inn på bildene over eller i menyen. For alle kurs som HIL Tennis holder må man betale på forhånd. Se eller våre betingelser for kurs og trening som alle som er med på kurs må godkjenne før de kan melde seg på.

Ja, HIL Tennis tilbyr en gratis prøvetime for deg som ønsker å prøve seg på tennis men er usikker på om dette er noe for deg. Dette kan være en fin måte for å se om du har lyst til å spille tennis. Om du ønsker å være med på en gratis prøvetime kan du ta kontakt med oss på post@hamar-tennis.no hvor du opplyser om navn, alder og ferdighet, så vil vi finne et egnet kurs som du kan være med på. Opplys gjerne om du har egen rackert eller om du ønsker å låne. En annen mulighet for ungdommer og voksne er å delta på Sparebank 1 Østlandet Tennis Introduksjonskurs som er for deg som aldri har prøvd tennis tidligere. Introkurset varer i 2 1/2 time er en perfekt mulighet for å se om tennis er noe for deg.

Om du ikke har egen rackert kan du få låne av oss. Ta med vannflaske. Når du skal spille tennis er det normalt treningstøy som gjelder. I begynnelsen kan man bruke vanlige joggesko, men helst med ikke for grov såle. Om man synes at tennis er gøy og trener eller spiller ofte anbefaler vi at man kjøper tennis-sko fordi de gir bedre støtte for ankelen. I utesesongen bør du ta med et hodeplagg for å beskytte deg mot solen og solkrem for å beskytte deg eller ditt barn mot solen. Les ellers mer informasjon under hvordan prøve tennis

Priser pr. time gjeldende for høsten 2017 for våre kursdeltagere:

  • Barn: kr 110,-
  • Ungdom: kr 160,-
  • Voksen: kr 200,-

Velg en av kursgruppene over (Voksne, Ungdom/junior, Barn) eller se våre treningsgrupper

I vinterhalvåret holdes kursene i Ankerskogen tennishall. Om sommeren i Hamar Park.

Nei du må ikke være medlem i HIL Tennis for å være med på kurs, sommercamp., eller sparringtimer med trener.