loading

Vi har løpende påmelding til kurs. Klikk på en av linkene under for å melde deg på venteliste og du vil bli kontaktet av oss så snart vi har ledig plass.

JUNIOR - (barn/ungdom) 6-12 år

SENIOR - (voksen) 18 år og eldre. Kun nybegynnerkurs.

Om du er nybegynner mellom 13-17 år, voksen viderekommende eller erfaren tennisspiller er du velkommen til å bestille privattime med trener eller bli med på klubbstigen for å finne treningspartnere.

Trykk "åpne med Spond" for å melde deg på og bli invitert til å bekrefte deltagelse. Påmelding må gjøres fra mobiltelefon med Spond installert. Ta kontakt med oss på kurs@hamar-tennis.no ved spørsmål.

Vi bruker Spond for å organisere/invitere til kurs og trening. Om en trening er avlyst vil du få melding om dette via push-varsel (krever at du ikke har deaktivert dette). Du vil også se dette i oversikten over treninger som du har blitt invitert til.

Ja det er mulig å sette seg på venteliste om kurs er fulle eller du melder deg på etter at fristen har gått ut. Et annet alternativ er å avtale privattime med vår trener.

Ikke noe problem. Prisen for alle kursene er de samme og så lenge det er ledig plass på andre kurs kan du fritt bytte. Ta kontakt med oss på kurs@hamar-tennis.no eller direkte i Spond. Søk etter  "HIL Tennis" som mottaker.

Dette ser du i Spond under "Arrangmenter"

Tag: betaling

Du melder deg på kurs fra våre kurssider

Om du ikke har egen rackert kan du få låne av oss. Ta med vannflaske. Når du skal spille tennis er det normalt treningstøy som gjelder. I begynnelsen kan man bruke vanlige joggesko, men helst med ikke for grov såle. Om man synes at tennis er gøy og trener eller spiller ofte anbefaler vi at man kjøper tennis-sko fordi de gir bedre støtte for ankelen. I utesesongen bør du ta med et hodeplagg for å beskytte deg mot solen og solkrem for å beskytte deg eller ditt barn mot solen. Les ellers mer informasjon under hvordan prøve tennis

Se vår prisliste for oppdaterte priser

Ta kontakt med oss på kurs@hamar-tennis.no for informasjon

I vinterhalvåret holdes kursene i Ankerskogen tennishall. Om sommeren i Hamar Park.

Ja, alle som er med på regulære kurs og treninger i regi av HIL Tennis må være medlem i Hamar Idrettslag. Se medlemskap og lisens for mer informasjon.