loading

17 år og eldre

10-16 år

5-9 år

Ved utlån av ballmaskin og racketer eller tilgang til garderbobe/dusj vil du motta en SMS 30 min. før din reservasjon med hvilken kode du skal bruke for å låse opp.

Låse opp med kode i Ankerskogen (inne)

 1. Tast din kode. Husk å avslutte med å trykke på knappen "hengelås åpen" nederst til høyre.

  Displayet vil lyset grønt for å bekrefte at koden er godkjent. Om det lyser rødt har du tastet feil kode
 2. Lys ved døra endres fra rødt til grønt for å gi beskjed om at døra er låst opp.
 3. Døra vil automatisk låses etter 1 minutt. Om du befinner deg på innsiden og døra låses må du åpne den ved å trykke 1 gang på døråpnerknappen.

Låse opp med kode i Hamar Park (ute)

 1. Legg håndflaten flatt på touch-panelet for å aktivere det (du ser tallene lyser opp)
 2. Tast din kode. Husk å avslutte med #. Eksempel på en kode er 1234#
 3. Du vil høre en bekreftelse på at låsen er låst opp
 4. Om døra blir låst og du befinner deg inne må du bruke "låseknappen" for å låse opp

Se også hvordan hente racketer i Hamar Park eller Ankerskogen tennishall

NB: Så lenge det pågår en aktivitet som er organisert av HIL Tennis (Kurs, trening, egentrening, lagtrening, lagkamp, sparringtimer og privattimer) vil kodelåsen låses opp automatisk og vil være ulåst.

Automatisk opplåsning ved organisert aktivitet (trening/kurs)

 • Låsen vil åpnes og lukkes 15. min før og etter aktiviteten starter og slutter
 • Døra til boden skal lukkes og ikke stå åpen også selv om den er ulåst

Utenom disse tidspunktene vil låsen være aktivert og du må ha en egen personlig kode for å låse opp.

Du ser status på låsen ved at det er grønt og rødt lys over døra som skifter farge.

Rødt lys=Dør er låst

Grønt lys=Dør er låst opp

Nei det er ikke mulig å sette seg på venteliste om kurs er fulle. Våre kurs har en varighet på 3 måneder. Du må derfor vente til vi legger ut påmelding til neste kvartal og melde deg på kurs. Vi anbefaler at du melder deg på vår nyhetsbrev eller følger oss på Facebook for å få informasjon om når det er klart for påmelding. Om du er usikker på om tennis er noe for deg kan du også melde deg på gratis prøvetime, dette kan du gjøre uavhengig av om kursene er fulle. Et annet alternativ er å avtale privattime med vår trener.

Ikke noe problem. Prisen for alle kursene er de samme og så lenge det er ledig plass på andre kurs kan du fritt bytte. Ta kontakt med oss på post@hamar-tennis.no eller direkte i Spond. Søk etter  "HIL Tennis" som mottaker.

Alle kurs som du har enten registrert deg for eller betalt for vises på Min Side. For å få tilgang til Min Side må du har registrert deg som en bruker.

Trykk på "Mine registrerte kurs/trening/aktiviteter" (1.). Her ser du alt som er registrert på deg av kurs. Trykk på "tannhjulet" (2.) for å se mer informasjon og valg. Om du har blitt registrert til et kurs men ikke betalt kan du gjennomføre betaling ved å trykke på "handlekurven" (3.)

Du velger kurs ved å gå inn på bildene over eller i menyen. For alle kurs som HIL Tennis holder må man betale på forhånd. Se eller våre betingelser for kurs og trening som alle som er med på kurs må godkjenne før de kan melde seg på.

Til nybegynnerkurs tilbyr vi gratis prøvetime. Ved å registrere deg for prøvetime vil du bli satt på venteliste for å være med. Du blir automatisk meldt på første ledige time og må gi beskjed om det ikke passer. Om det ikke er ledige plasser på kurset vil du få tilbud om å være med om noen melder forfall. Registrerer deg for gratis prøvetime ved å velge en dag som passer deg.

Om du ikke har egen rackert kan du få låne av oss. Ta med vannflaske. Når du skal spille tennis er det normalt treningstøy som gjelder. I begynnelsen kan man bruke vanlige joggesko, men helst med ikke for grov såle. Om man synes at tennis er gøy og trener eller spiller ofte anbefaler vi at man kjøper tennis-sko fordi de gir bedre støtte for ankelen. I utesesongen bør du ta med et hodeplagg for å beskytte deg mot solen og solkrem for å beskytte deg eller ditt barn mot solen. Les ellers mer informasjon under hvordan prøve tennis

Priser pr. time:

 • Barn 7-9 år: kr 125,-
 • Ungdom 10-16 år: kr 160,-
 • Voksen 17 år +: kr 200,-

Se ellers vår komplette prisliste

Velg en av kursgruppene over (Voksne, Ungdom/junior, Barn) eller se våre treningsgrupper

I vinterhalvåret holdes kursene i Ankerskogen tennishall. Om sommeren i Hamar Park.

Nei du må ikke være medlem i HIL Tennis for å være med på kurs, sommercamp., eller sparringtimer med trener.

Load More