loading

Her finner du samlet spørsmål og svar som vil gjelde under Korona-krisen.

HIL Tennis forholder oss til gjeldene råd og retningslinjer fra Hamar Kommune eller smittvernveileder til Norges Idrettsforbund. Se forøvrig ofte stilte spørsmål og svar under.

Oversikt over oppdateringer og tiltak

19.01.2021: Kurs og trening for juniorgrupper starter opp igjen etter at smittevernveileder til Norges idrettsforbund har blitt oppdatert. Voksenkurs/trening er foreløpig stengt.

04.01.2021: Baneleie og alle kurs/treninger unntatt elite er stengt frem til 18.01.2021 ref tiltak fra Hamar Kommune

09.11.2020: Koronavettregler for HIL Tennis oppdatert

Ofte stilte spørsmål og svar

Vi bruker Spond for å organisere/invitere til kurs og trening. Om en trening er avlyst vil du få melding om dette via push-varsel (krever at du ikke har deaktivert dette). Du vil også se dette i oversikten over treninger som du har blitt invitert til.

Nei. Vi tillater foreløpig ikke utlån/utleie av noe som helst utstyr. Dette gjelder også om de som låner dette utstyret tar ansvar for å rengjøre det før og etter eller har med egne tennisballer til ballmaskin.

Sist oppdatert 09.11.2020 - se endringslogg under

  1. Kun friske personer uten symptomer kan spille tennis.
  2. Hender skal påføres antibac før og etter hver økt.
  3. Det må alltid være minimum 1 meter mellom hver person, unntak for personer i samme husstand.
  4. Det kan være maksimalt 4 personer på hver bane. Unntak er organisert trening der det kan være 5 personer inkludert trener.
  5. Den som leier bane er ansvarlig for å informere medspillere om koronavettreglene. Følges ikke reglene, kan baneleie bli sperret for både leietakere og medspillere.
  6. Foreldre eller tilskuere skal ikke være tilstede på treninger. Foreldre som leverer og henter barn/ungdom, bes om å ikke oppholde seg på anleggene. Fellesareal, vrimlerom skal i hovedsak ikke benyttes.

Endringslogg

09.11.2020: Nye oppdaterte regler. Nytt er at foreldre skal ikke være tilstede på trening og fellesrom skal ikke benyttes. Antibac skal påføres før og etter økt.
13.05.2020: Nye oppdaterte regler som baserer seg på oppdaterte koronavettregler pr. 12. mai fra NTF
10.05.2020: Endret pkt 2. "WC på uteanlegget kan benyttes til vask av hender." til "WC på uteanlegget skal benyttes til håndvask"
09.05.2020: nye regler som baserer seg på oppdaterte koronavettregler fra NTF
15.04.2020: la inn tillegg i pkt 10 "Den som leier bane er ansvarlig for at de som spiller har satt seg inn i og overholder koronavettreglene."
11.04.2020: første versjon av reglene publisert

Nei vi tilbyr ikke noen refundering som skyldes korona, men vi vil ved lengre avbrudd (lenger enn 1 uke) enten stoppe betalingsavtalen eller trekke fra på neste betaling.

Så lenge du kan leie bane fra baneleie er det mulig å spille tennis.

Load More