loading

Hva slags personopplysninger behandles

Vi innhenter kun nødvendig informasjon for å kunne gjennomføre registrering av baneleie, abonnement baneleie og kurs eller trening.

Vi lagrer følgende opplysninger om deg i våre systemer

 • Navn
 • Fødselsdato
 • Telefonnummer
 • E-postadresse
 • IP-adresse som ble brukt ved registrering
 • Adresse
 • Kjønn

Dine registrerte opplysninger lagres i følgende systemer:

 1. Hjemmesiden (registrering av kurs og abonnement til baneleie) - alle opplysninger
 2. Planyo (baneleie) - fornavn, etternavn, e-postadresse, mobilnummer og din ip-adresse
 3. Mailchimp (nyhetsbrev) - fornavn, etternavn og e-postadresse
 4. Spond (alle som er med på kurs og trening) - fornavn, etternavn, mobilnummer, e-postadresse og kjønn
 5. KlubbAdmin (alle som må være medlem i Hamar Idrettslag) - fornavn, etternavn, kjønn, e-postadresse og gateadresse 

Vår hjemmeside driftes av Sircon AS. Planyo driftes og eies av Xtreeme GmbHMailchimp eies av The Rocket Science Group. Spond eies og driftes av Spond AS. KlubbAdmin eies og driftes av Norges Idrettsforbund. Ved registrering som bruker på vår hjemmeside vil du automatisk få tilbud om å bli abonnent på vårt nyhetsbrev. Du må godkjenne dette før du blir lagt til, om du ikke svarer eller godkjenner vil du ikke motta nyhetsbrev fra oss.

Sletting av dine personopplysninger og oversikt over hva som er registrert

Du kan til enhver tid få rettet eller slettet dine personopplysninger når de er feilaktige, mangelfulle eller unødvendige i forhold til vår virksomhet. Alle våre registrerte brukere kan til enhver tid logge seg inn på Min Side og se alle personopplysningene som er registrert. Om du ønsker å slette din bruker, må du ta kontakt med oss på post@hamar-tennis.no

Utlevering av din e-post adresse og kontaktinformasjon

HIL Tennis vil ikke utlevere eller selge dine personopplysinger uten ditt samtykke til andre. Registrerte brukere som har et gyldig abonnement på baneleie vil imidlertid ha mulighet til å søke opp din kontaktinformasjon (Fullt navn, din e-postadresse, ditt mobilnummer og status på ditt abonnement på baneleie så lenge de har logget inn. Om du ikke ønsker at din kontaktinformasjon skal vises i dette søket, må du ta kontakt med oss på post@hamar-tennis.no og be om at du fjernes fra søkeresultatet.

Personprofiler

Vi benytter ikke personprofiler i vår markedsføring.

Informasjonskapsler

Informasjonskapsler (cookies) blir noen ganger brukt på våre nettsider for å sikre kvaliteten og brukeropplevelsen. Informasjonen lagres på din datamaskin etter besøk på våre nettsider, og er ikke lagret med IP-adresser eller andre identifiserende data.

Dine elektroniske spor

Besøk på våre nettsider logges av sikkerhetshensyn, slik at mistenkelig aktivitet og systemfeil kan undersøkes. Bevis på angrep og annen ondsinnet aktivitet vil om nødvendig bli utlevert til rettsapparatet for etterforskning. Informasjonen benyttes også til administrasjon, statistikk og vedlikehold av nettsidene.