loading

Vi er ikke mange i HIL Tennis, men vi er gode 🙂 . Den beste måten å ta kontakt med oss er via e-post post@hamar-tennis.no så vil vi svare deg så snart som mulig.

Kontakter:

All henvendelser skal sendes til: post@hamar-tennis.no, du kan også ta kontakt med oss via Facebook eller "HIL Tennis" i Spond

Leder HIL Tennis: Audun M. Jensen

Audun er tidligere norgesmester i tennis og brenner for tennissporten. Han er særlig opptatt av at flest mulig skal få oppleve gleden med å spille tennis. Du trenger ikke å være medlem i vår klubb for å spille på anleggene våre eller å være med på kurs.

Hovedtrener: Mirko Nižić (24) fra Kroatia.

Mirko Nižić er hovedtrener i HIL Tennis. Han er 24 år og kommer fra Ljubuški Bosnia-Hercegovina. Mirko begynte å spille tennis da han var 5 år. Deretter spilte han mange turneringer og deltok som medlem av landslaget i Bosnia-Hercegovina og deretter Kroatia. Han var champion i Bosnia under 18 og topp 3 i Kroatia. Han har vært trener for Mile Matic som er en 15 år gammel gutt (i fjor på Eta ranking Top 20) og var trener og spiller i Wiena (Tc As) og Grun Weiss i Baden Baden som spiller i 2 Bundes liga. Han kommer nå sist fra TC Cavtat hvor han har vært trener og sparring-partner. Visste du at vår trener Mirko har sparret med Marin Cilic som er nr. 7 på ATP rankingen?

Styremedlemmer

Styret i HIL Tennis fra venstre: Audun Magnus Jensen (leder, ), Marianne Bjørke,, Einar Gauslaa Bergem (Nestleder), Gaute Lorentzen (Nestleder), Jørn Hanserud, Pål Gjersvik.

IKT/Kommunikasjon

Ulf Skogeng

Banekomite

Erik Haugerud, Erik Sekkelsten og Jarle Næsset

Anlegg

Erik Jendal (klubbhus), Johan Mjørud (klubbbhus), Knut Larsen (hall) og Arve Sjølstad (hall)

Post/faktura/besøksadresse:

HIL Tennis
Ankerskogvegen 9
2319 Hamar