loading

Vi låner ut rackerter og tennisballer gratis og tilbyr følgende til alle som leier bane hos oss:

Enkel kvalitet uten depositum

Du kan låne rackerter og baller fra vår "lånekasse" i Hamar Park (mai til oktober). Dette er rackerter som er av enkel kvalitet som passer best for bruk til barn. Vår lånekasse finner du på altanen i vårt anlegg i Hamar Park.

Om du ønsker å låne racket inne må du betale depositum. Du kan låne tennisballer uten depositum ved vår InfoTV i Ankerskogen

God kvalitet med betaling av depositum

Du betaler depositum på kr 200,- pr. rackert når du leier bane. Du får depositum igjen etter at vi har kontrollert at rackert(ene) har blitt levert tilbake. Du får en e-post med kode for å låse opp dør etter at du har betalt depositum. Du kan låne maks 4 av gangen. Velg "Utlån tennisrackert" der hvor du ønsker å låne. Tilgjengelighet (sted) for utleie er avhengig av sesong.

Hvordan hente rackerter i Hamar Park

Du finner rackerter som du har lånt i klubbhuset. Vi har junior, dame og herrerackerter hengende på veggen ved kjøkkenet rett på innsiden av inngangsdør.

Hvordan hente rackerter i Ankerskogen tennishall

Du finner rackerter som du har lånt i utstyrsboden som er lokalisert til venstre for InfoTV når du kommer inn hovedinngangen. Vi har junior, dame og herrerackerter hengende på høyre side på veggen.

Henting og levering av rackerter

  1. Kodelåsen vil automatisk låses opp og igjen 15 min. før og etter timen som du har leid racketer
  2. Husk å lukke døra etter deg, den vil ikke låses mens du spiller
  3. Tilbakebetaling av depositum skjer etter at vi har kontrollert at alle rackertene har blitt levert tilbake

Alle våre anlegg er videoovervåket.