loading
Sist oppdatert 03.06.2021: Hamar kommune er på nasjonale tiltak. Personer som kommer fra kommuner med strengere regler enn de nasjonale skal IKKE spille tennis hos oss. Utlån av racketer og baller i forbindelse med baneleie er IKKE tilgjengelig pga smittevernstiltak. Se Spørsmål og svar HIL Tennis og Korona for mer informasjon. Alle som spiller tennis på våre baner plikter å sette seg inn i og følge våre koronavettregler.
IKKE spill når det regner eller det er vann på banene. IKKE bruk sko med grove såler da de lager groper i banene. ALLE MÅ koste baner etter bruk (gjerne før også). Banene er «løse» i starten av sesongen. Om det oppstår groper må de dekkes over. Du finner skraper på de fleste baner. Vann gjerne over der hvor du har brukt skrapen. Etterlat banen slik du ønsker å komme til den. Se banepleie for mer informasjon om vedlikehold av grusbaner.

Min Baneleie Banekalender

Webcam utebaner i Hamar Park. Oppdateres hver time mellom kl. 0700-2300

Du må ikke kjøpe abonnement for å leie bane, men det lønner seg om du spiller ofte eller ønsker å leie bane gratis ute. Se informasjon om hvordan du kjøper abonnement i boksen under.

Se Min Baneleie for status på ditt abonnement.

Det er mange gode grunner til å kjøpe abonnement på baneleie:

Velg ditt abonnement:

Senior (18 år og eldre)

Junior/student (17 år og yngre)

Bedriftsabonnement