loading

Trenger du å strenge din rackert? Ta kontakt med en av våre klubbstrengere for mer informasjon.


Min Baneleie Banekalender Webcam utebaner i Hamar Park
Du må ikke kjøpe abonnement for å leie bane, men det lønner seg om du spiller ofte eller ønsker å leie bane gratis ute. Se informasjon om hvordan du kjøper abonnement i boksen under.
Abonnement

Det er mange gode grunner til å kjøpe abonnement på baneleie

VIKTIG: Ved bruk av abonnementet til å leie bane UTE kreves det at ALLE SOM SPILLER har abonnement til baneleie. Om du ønsker å invitere spillere som ikke har abonnement må du velge abonnement + ta med gjestespiller. Dette er gunstig for familier eller en vennegjeng som ønsker å spille sammen. For juniorabonnement gjelder egne regler for gjestespillere. Ved spill INNE (Ankerskogen Tennishall) gjelder ikke disse reglene. Abonnement på baneleie inkluderer ikke medlemskap i Hamar Idrettslag. Ta kontakt med oss på post@hamar-tennis.no for mer informasjon

Load More


Senior abonnement

18 år og eldre
Senior abonnement baneleie 12 mnd. + ta med gjestespiller 2019 – kr. 1700,-
Dette er vårt mest populære abonnement. Ta med deg familie og venner som ikke har abonnement på baneleie når du spiller UTE. Ved spill INNE (Ankerskogen Tennishall) er det ikke nødvendig med gjestespillerabonnement.

Senior abonnement baneleie 12 mnd. – kr. 1000,-
Om du velger dette abonnementet må alle som spiller være abonnent på baneleie når du spiller UTE. Ved spill INNE er det ikke nødvendig med gjestespillerabonnement for å kunne ta med deg gjester, men du må selv spille på timen som du leier i ditt navn.

Junior/Student abonnement

17 år og yngre/Gyldig studentbevis må forevises ved forespørsel. Juniorer med gjestespillerabonnement kan kun invitere andre som er under 18 år eller som kan fremvise gyldig studentbevis.

Junior/Student abonnement baneleie 12 mnd. + ta med gjestespiller 2019 – kr. 1000,-
Dette er vårt mest populære abonnement for barn og ungdommer. Ta med deg venner (under 18 år) som ikke har abonnement på baneleie når du spiller UTE. Ved spill INNE (Ankerskogen Tennishall) er det ikke nødvendig med gjestespillerabonnement.

Junior/Student abonnement baneleie 12 mnd. – kr. 500,-
Om du velger dette abonnementet må alle som spiller være abonnent på baneleie når du spiller UTE. Ved spill INNE er det ikke nødvendig med gjestespillerabonnement for å kunne ta med deg gjester, men du må selv spille på timen som du leier i ditt navn.

Bedriftsabonnement

Priser gjelder pr. ansatt

  • 1 års abonnement baneleie kr 900,-
  • sommerabonnement baneleie (mai-okt) kr 650,-
  • gjestespillerabonnement bedriftsansatte kr 300,-

Klippekort

Kjøp klippekort i Ankerskogen tennishall

Elektroniske klippekort gjør at du får rabatt på leie av baner i Ankerskogen tennishall. Klippekort er tilgjengelig i 5 og 10 klipp. Etter at du har kjøpt klippekort vil de være tilgjengelig som et valg når du betaler for baneleie. Om du har brukt klippekort til å betale for en time og du avbestiller timen vil klippet automatisk føres tilbake til klippekortet ditt. Klippekort kan bare brukes i Ankerskogen tennishall (inne).

Priser klippekort Ankerskogen tennishall

OBS: nye priser fra 1.1.2019 – har du et gyldig abonnement på baneleie må du logge inn før du kjøper klippekort.

  • Registrert bruker (Ikke-abonnent) 1 klipp/time kr 210,-
  • Innehaver av Senior abonnent baneleie: 1 klipp/time kr 170,-
  • Innehaver av Junior abonnent baneleie: 1 klipp/time kr 80,-

Klippekort registrert bruker 5 timer kr 1050,- Klippekort registrert bruker 10 timer kr 2100,-

.