loading
Sist oppdatert 16.04.2021: Double og 4 spillere på hver bane er tillatt også om du ikke tilhører samme kohort (nytt). Hold minst 1 meter avstand (nytt). Personer som kommer fra kommuner med strengere regler enn de nasjonale skal IKKE spille tennis hos oss (nytt). Utlån av racketer og baller i forbindelse med baneleie er IKKE tilgjengelig pga smittevernstiltak. Se Spørsmål og svar HIL Tennis og Korona for mer informasjon. Alle som spiller tennis på våre baner plikter å sette seg inn i og følge våre koronavettregler.
Brukere av tennishallen har IKKE tilgang til garderober i svømmehallen. Alle som skal spille tennis må benytte inngangen direkte inn i tennishallen og ikke gå gjennom hovedinngangen til svømmehallen. Toaletter i 2.etg i servicebygning må benyttes. Kode til dør i 2 etg. er *321321*

Vår leieavtale med AIAS har blitt sagt opp med virkning fra 1.5.2021. Vi har derfor ikke anledning til å tilby utleie av strøtimer i Ankerskogen tennishall etter denne datoen.

Min Baneleie Banekalender
Du må ikke kjøpe abonnement for å leie bane, men det lønner seg om du spiller ofte eller ønsker å leie bane gratis ute. Se informasjon om hvordan du kjøper abonnement i boksen under.

Se Min Baneleie for status på ditt abonnement.

Det er mange gode grunner til å kjøpe abonnement på baneleie:

Velg ditt abonnement:

Senior (18 år og eldre)

Junior/student (17 år og yngre)

Bedriftsabonnement