loading
Info om kjøp av bedriftsabonnement for ansatte i Norsk Tipping
Din bedrift har en avtale med HIL Tennis som gir deg som ansatt 50% rabatt på abonnement baneleie. For at abonnementet skal bli opprettet MÅ du være registrert med en bruker med @norsk-tipping.no som e-postadresse!

Om du IKKE er registrert som en bruker må du registrere deg som en ny bruker med din @norsk-tipping e-postadresse i skjemaet under.

Om du allerede har en bruker må du logge inn først og deretter sjekke at din bruker har en @norsk-tipping e-postadresse. Dette ser du i skjemaet under når du er innlogget.

Du vil få en e-post så snart abonnementet ditt er klart til bruk. Om du ikke får en e-post innen 15 minutter må du ta kontakt med oss på post@hamar-tennis.no så vil vi hjelpe deg. Ved betaling av abonnement vil du også få en kvittering på kjøp fra Stripe som er vår betalingsformidler.
Du kan velge bedriftsabonnement med og uten gjestespiller. Velg "BABG Bedriftsabonnement baneleie + ta med gjestespiller 12 mnd. kr. 850,-" om du ønsker å ta med deg andre som ikke har abonnement på baneleie, eller BAB Bedriftsabonnement baneleie 12 mnd. kr. 500,- hvor alle som spiller må ha et gyldig abonnement på baneleie. Abonnementet har en varighet på 12 måneder fra kjøpsdato og vil ikke fornyes automatisk. Se også vilkår for bruk av abonnement på baneleie for mer informasjon.
Checkout Options
BABG12M Bedriftsabonnement baneleie + ta med gjestespiller 12 mnd. kr. 850,-
Create Profile
password strength indicator
Additional Info


  
Billing Method
Billing Address
Checkout Now