loading

Om du spiller ofte kan det lønne seg å kjøpe abonnement på baneleie. Da får du rabatt på timebestilling og kan også leie bane gratis i utesesongen i Parken. Les mer om dette i priser baneleie. Trenger du å låne rackert? Se informasjon om gratis utlån av rackert og baller.

Tennishall

2 Plexipave hardcourtbaner

Åpningstider tennishallen

  • Alle dager hele året kl 06:00-23:00

Toaletter og garderober kan kun benyttes så lenge Ankerskogen svømmehall er åpen Man-Fre: 10:00 – 21:00 og Lør-Søn: 10:00 – 17:00. Utenom disse tidene er det ikke mulig å benytte toaletter eller garderobe. Timebestilling må gjøres senest 30 minutter før timen starter.

Hvordan kommer jeg inn i tennishallen?

I svømmehallens åpningstid

Gå inn via hovedinngangen til svømmehallen. Si i fra i resepsjonen at du skal spille tennis. Gå langs gangen til dør merket "Tennishall"

Når svømmehallen er stengt

Inngang ved sørlig inngang. Du må gå rundt hallen for å komme deg inn. Bruk kode 1501 for å låse opp om døren er låst.

Se også Google Maps for veibeskrivelse til HIL Tennis Ankerskogen

Parken (ute)

4 grusbaner

Åpningstider Parken

  • ukedager 07:00-22:00
  • lørdag og søndag 09:00-22:00

Timebestilling kan gjøres senest 10 minutter etter at timen har startet. De som har kjøpt abonnement på baneleie kan bestille time gratis. Portene til banene i Parken er ikke låst og er åpen hele døgnet. Vi henstiller til at anlegget ikke blir brukt utenom åpningstider og at alle som skal bruke anlegget bestiller timer. Sesong for anlegget i Hamar Park er fra mai til oktober. Toaletter finnes ved klubbhuset. Tilgang til garderober og dusj kan bestilles når du leier bane.

Hvordan finner jeg frem til utebanene i Hamar Park?

Anlegget vårt i Hamar Park ligger bak det store hvite kontorbygget på Utstillingsplassen vis a vis Scandic Hotell. Se Google Maps for veibeskrivelse til HIL Tennis Parken

Gratis utlån av rackerter og tennisballer

Vi låner ut rackerter og tennisballer gratis. Du kan velge om du ønsker å låne rackerter og baller fra vår "lånekasse" eller om du ønsker å låne rackerter av god kvalitet når du leier en bane. Les mer om utlån av rackert.

Ballmaskin

Vi leier ut vår ballmaskin til alle som har kjøpt abonnement til baneleie. Les mer om vår ballmaskin