loading
VIKTIG INFO! Alle som spiller tennis på våre baner plikter å sette seg inn i og følge våre KORONAVETTREGLER. Utlån av racketer og baller i forbindelse med baneleie er IKKE tilgjengelig pga smittevernstiltak.
Brukere av tennishallen har IKKE tilgang til garderober i svømmehallen. Alle som skal spille tennis må benytte inngangen direkte inn i tennishallen og ikke gå gjennom hovedinngangen til svømmehallen. Toaletter i 2.etg i servicebygning må benyttes. Kode til dør i 2 etg. er *321321*

Min Baneleie Banekalender
Du må ikke kjøpe abonnement for å leie bane, men det lønner seg om du spiller ofte eller ønsker å leie bane gratis ute. Se informasjon om hvordan du kjøper abonnement i boksen under.

Se Min Baneleie for status på ditt abonnement.

Det er mange gode grunner til å kjøpe abonnement på baneleie:

Velg ditt abonnement:

Senior (18 år og eldre)

Junior/student (17 år og yngre)

Bedriftsabonnement

Klippekort

Kjøp klippekort i Ankerskogen tennishall

Elektroniske klippekort gjør at du får rabatt på leie av baner i Ankerskogen tennishall. Klippekort er tilgjengelig i 5 og 10 klipp. Etter at du har kjøpt klippekort vil de være tilgjengelig som et valg når du betaler for baneleie. Om du har brukt klippekort til å betale for en time og du avbestiller timen vil klippet automatisk føres tilbake til klippekortet ditt. Klippekort for baneleie kan bare brukes i Ankerskogen tennishall (inne). Klippekort for ballmaskinen kan brukes overalt.

Priser klippekort Ankerskogen tennishall
  • Registrert bruker (Ikke-abonnent) 1 klipp/time kr 215,-
  • Innehaver av Senior abonnent baneleie: 1 klipp/time kr 160,-
  • Innehaver av Junior abonnent baneleie: 1 klipp/time kr 80,-
Du må være registrert som en bruker å ha logget deg inn før du kan kjøpe klippekort. Klippekort registrert bruker (Ikke-abonnent)

Klippekort SENIOR abonnement baneleie

Klippekort JUNIOR abonnement baneleie

Klippekort ballmaskin

Kjøp klippekort til ballmaskinen – 1/2 pris av hva du normalt betaler for leie! Kun tilgjengelig for deg som har gyldig abonnement til baneleie.
Utleie og salg av klippekort til ballmaskinen er for tiden deaktivert
.