loading

sportconnexions

Bli med på klubbstigen og vi arrangerer kamper på ditt nivå. Du bestemmer selv hvor ofte og hvilke dager du spiller. Hvis du vinner over noen som er ranket høyere, vil du automatisk bytte plass.

For å kunne være med på Klubbstigen må du være abonnent på baneleie. Etter at du har betalt abonnement kan du gå tilbake til denne siden og registrere deg.

Har du spørsmål til klubbstigen ta kontakt med oss på post@hamar-tennis.no

  1. Nybegynner Du har nettopp begynt å spille, eller har kun spilt sporadisk opp gjennom årene. Teknikken og ballkontrollen varierer sterkt, fra enkelte superslag til mer normale feilslag. Spiller du regelmessig og får instruksjon, vil nybegynnerfasen vare ca. 6 mnd – 12 mnd. De som tidligere har drevet med annen racketidrett eller ballidrett, kan få en raskere progresjon. I nybegynnerfasen både for voksne og barn vil det være best å bruke mykere baller for at det skal bli flest mulig ballvekslinger og mye mestring. Connect & Play – nivå:  1 stjerne.
  2. Viderekommende lett Du har spilt regelmessig en stund, eller sammenhengende i perioder. Basisteknikken på de fleste slag, grep og sving på grunnslag spesielt, er ganske godt innøvd.  Du klarer å slå 10 - 15 ballvekslinger fra grunnlinjen med lavt tempo, med myk eller normal ball. Serven er fortsatt teknisk vanskelig, men du treffer ofte i riktig serverute. Connect & Play – nivå: 2 stjerner
  3. Viderekommende Du har spilt i flere år som aktiv voksen mosjonist eller som juniorspiller. Teknikken på de fleste slag og ballsikkerheten er god. Du klarer å slå 10-15 ballvekslinger fra grunnlinjen med middels høyt tempo. Taktisk tennis, dvs. plassering av ballen målrettet på banen med toppspinn og underspinn (slice) beherskes. Connect & Play – nivå:  3 stjerner.
  4. Viderekommende sterk Du har spilt i mange år eller har hatt en ekstraordinær spillerutvikling. Du har eller begynner å få god matcherfaring fra primært klubb- eller regionalt nivå. Egen spillestil er utviklet, du kan slå 10-15 ballvekslinger med høyt tempo, og liker utfordringene med matchspill. Connect & Play – nivå: 4 stjerner
  5. Topp lett Du er på det nest høyeste klubbnivået og har spilt konkurransetennis i mange år, både regionalt og nasjonalt. Når du er i flytsonen, spiller du på klubbens absolutte toppnivå (6). Connect &Play-nivå: 5 stjerner.
  6. Topp Du er på et meget høyt nivå både regionalt og nasjonalt. Du behersker ofte spill med ekstra høyt tempo, og har meget god sikkerhet på alle slag. Connect & Play-nivå: 6 stjerner.

Du kan velge å stå over rankingspill i en eller flere måneder. Dette gjør du i din profil. Huk av for hvilke måneder du ønsker å hoppe over. Vær oppmerksom på at du vil miste en plass pr. måned om du velger dette.

summerseason

Du kan selv velge hvor ofte du får invitasjon til kamp. Dette gjør du i din profil: Velg "My Profile", deretter "Pokalen". Standard oppsett er "1 match per round (2 weeks)" dvs en kamp hver 14 dag. Du kan velge mellom:

  • "1 match per round (2 weeks)" = en kamp hver 14 dag
  • "1 extra match every other round" = en ekstra kamp hver andre runde
  • "2 matches per round (2 weeks)" = en kamp i uken

antallkamper

Du kan selv velge å hoppe over neste runde og beholde plassen din. Dette gjør du i din profil: Velg "My Profile", deretter "Pokalen". Standard oppsett er "1 match per round (2 weeks), Skip next round: No Huk av der hvor det står "Skip next round".

skipnextround

Den første kampen vil du bli rangert basert på nivået som du har valgt i din profil. Ved starten av hver runde får du en e-post med informasjon om hvilke kamper som du skal delta på. Etter ferdigspilt kamp har du 2 uker på å registrere kampresultatene. Du kan også velge å hoppe over en runde og eller flytte kampen til neste runde. Se også komplette rankingregler (engelsk).

HIL Tennis betaler for abonnementet for Club Ladder for alle spillere

Den som får varsel om å avtale dato og tid er ansvarlig for å bestille bane og betaler for baneleie. Motstander betaler den andre for 1/2 av prisen for baneleie etter at kampen er ferdig .

Ja, rankingspillere kan leie bane til redusert pris. Pr. 1.1.2017 koster det kr 110,- pr. time uansett tidspunkt for booking. Nei det er for tiden ikke noen rabatt på baneleie for rankingspillere.

Det er gratis for alle å være med på rankingspill, men vi krever at du har betalt baneleie for inneværende år.

Alle som er over 15 år kan delta på rankingspill. For å få tilgang til å registrere deg må du ha kjøpt abonnement på baneleie. Det finnes kun en klasse (dame og herrer).