loading

Tennis er en sport som passer for alle i alle aldre. Dette er også grunnen til at vi i HIL Tennis har mottoet "Tennis er gøy hele livet". Selv om du er godt voksen så er det ikke for sent å lære seg tennis.

coloured-sand-banner-big

Lei din egen bane

Om du ønsker å teste ut tennis på egen hånd for å finne ut av om tennis er noe for deg kan du leie en bane

Gratis utlån av rackert og tennisballer

For deg som ønsker å prøve ut tennis og ikke har utstyr kan vi tilby gratis utlån av rackert og tennisballer

Tøy og sko

Når du skal spille tennis er det normalt treningstøy som gjelder. I begynnelsen kan man bruke vanlige joggesko, men helst med ikke for grov såle. Om man synes at tennis er gøy og trener eller spiller ofte anbefaler vi at man kjøper tennis-sko fordi de gir bedre støtte for ankelen.

Gratis prøvetime

HIL Tennis tilbyr en gratis prøvetime for deg som er nybegynner og lurer på om tennis er noe for deg. Ved å registrere deg for prøvetime vil du bli satt på venteliste for å være med. Du blir automatisk meldt på første ledige time og må gi beskjed om det ikke passer. Om det ikke er ledige plasser på kurset vil du få tilbud om å være med om noen melder forfall. Du melder deg på prøvetime på samme måte som du registrerer deg på kurs

Sosialtennis

HIL Tennis ønsker at flest mulig skal få spille tennis. Vi arrangerer derfor Sosialtennis hvor fokus er på det sosiale. Dette er et «lavterskeltilbud» for alle.

Mer info for deg som er nybegynner

Sporten som passer for alle Leter du etter en sport, som du kan drive med hele livet ditt? Tennis er et utmerket valg. (ekstern lenke Nettavisen)

Slik lærer du deg tennis på 1-2-3 Her får du de beste nybegynner-tipsene! (ekstern lenke Side 2)