loading

Tennis er en sport som passer for alle i alle aldre. Dette er også grunnen til at vi i HIL Tennis har mottoet "Tennis er gøy hele livet". Selv om du er godt voksen så er det ikke for sent å lære seg tennis.

coloured-sand-banner-big

Gratis prøvetime

HIL Tennis tilbyr en gratis prøvetime for deg som ønsker å prøve seg på tennis men er usikker på om dette er noe for deg. Dette kan være en fin måte for å se om du har lyst til å spille tennis. Om du ønsker å være med på en gratis prøvetime kan du ta kontakt med oss på post@hamar-tennis.no hvor du opplyser om navn, alder og ferdighet, så vil vi finne et egnet kurs som du kan være med på. Opplys gjerne om du har egen rackert eller om du ønsker å låne.

Sosialtennis

HIL Tennis ønsker at flest mulig skal få spille tennis. Vi arrangerer derfor Sosialtennis hvor fokus er på det sosiale. Dette er et «lavterskeltilbud» for alle voksne nybegynnere og litt viderekommende

Lei din egen bane i Hamar Park eller Ankerskogen

Om du ønsker å teste ut tennis på egen hånd for å finne ut av om tennis er noe man ønsker å drive med kan du booke en bane enten i Hamar Park eller Ankerskogen. Alle kan booke bane (du trenger ikke å være medlem). Les mer om baneleie

Gratis utlån av rackert og tennisballer

For deg som ønsker å prøve ut tennis kan vi tilby gratis utlån av rackert og tennisballer forutsatt at du kan vise kvittering for baneleie.

Tøy og sko

Når du skal spille tennis er det normalt treningstøy som gjelder. I begynnelsen kan man bruke vanlige joggesko, men helst med ikke for grov såle. Om man synes at tennis er gøy og trener eller spiller ofte anbefaler vi at man kjøper tennis-sko fordi de gir bedre støtte for ankelen.

Mer info for deg som er nybegynner

Sporten som passer for alle Leter du etter en sport, som du kan drive med hele livet ditt? Tennis er et utmerket valg. (ekstern lenke Nettavisen)

Slik lærer du deg tennis på 1-2-3 Her får du de beste nybegynner-tipsene! (ekstern lenke Side 2)