loading

Vi innfører MATCHi bookingsystem for baneleie
27. mars lanserer HIL tennis MATCHi banebooking på våre inne- og utebaner. Dette systemet brukes i dag av racketsporter over hele verden. I Norge er det mange tennisklubber og padelhaller som allerede bruker det. Fordelen er at det er ett system hvor du som bruker kan booke baner på tvers av racketsporter (over hele verden). Her kan du lese mer om MATCHi. Det er Ankerskogen idrettshall og HIL tennisgruppe som sammen drifter systemet. Mer informasjon med invitasjon og lenke til hvordan du blir MATCHi-bruker kommer veldig snart!

Hva gjør HIL tennisgruppe?
HIL tennisgruppe har importert medlemslisten fra Spond med navn og e-postadresser du har registrert der. Du vil motta en invitasjon (epost) med en lenke til hvert medlem i familien om hvordan du oppretter en bruker for deg selv eller andre familiemedlemmer (NB! Hver bruker er unik med eget navn og e-postadresse). Du må klikke på lenken for å lage en bruker i MATCHi (ikke endre dine data). NB! Har du allerede en MATCHi-profil vil du ikke få denne invitasjonen.

Klippekort i det gamle systemet legges manuelt over til MATCHi. Dine klipp vil da kunne brukes i det nye systemet. 

Det vil innføres nye dørkoder. Informasjon om dørkode gis i kvitteringen når du bestiller strøtimer.

Frem til sommeren vil det kun være mulig å booke hele klokketimer. MATCHi jobber med å finne en god løsning for de som vil spille i 90 minutter, men dette er ikke klart før i sommer. Nye retningslinjer for booking og avbestilling vil legges ut på våre hjemmesider. 

Hvert medlem har sin egen MATCHi-bruker
Hver bruker knyttes opp imot sitt medlemskap som igjen styrer hvor mye du for eks. skal betale i abonnementsavgift og for klippekort. Det er derfor viktig at den som skal bruke banen er den som også booker timen. Vi kan ikke kreve at juniorer har sin egen MATCHi-bruker, men vi anbefaler det. Sjekk derfor at dere ikke bruker samme e-post adresse for foresatt og barn. Skal de booke med juniorpris så må de booke i eget navn med riktig MATCHi-profil. Det vil også være en fordel når de melder seg på kurs og aktiviteter. Logger voksne seg på med barnets bruker så får de opp riktige data automatisk. Mange oppretter for eks. en gmail-konto til barnet for å administrere dette.   Har du en bruker fra før så vil denne automatisk bli knyttet opp til HIL tennisgruppe, og du kan starte å bruke denne fra og med den 27. mars.  Vi sender ut en lenke den 21. mars med informasjon om hvordan du kobler deg opp. Du kan booke baner fra 21. mars på timer som starter tidligst 27. mars. 

Hva må du gjøre?
Matchi kan brukes til å booke baner både på PC/Mac og smarttelefon. Hvis du ikke har en MATCHi-bruker fra før vil du få en invitasjon på e-post med en lenke for å lage deg en MATCHi-bruker. IKKE gjør endringer i dataene du får tilsendt. PS! Finner du ikke lenken anbefaler vi deg å sjekke spam/søppelboksen. Har du fortsatt ikke fått den - kan du gå inn på www.matchi.com og lage en profil, men husk at navn og e-post må være identisk med det som ligger i klubbens register for at du skal få synkronisering med klubben. For å bruke den på din telefon må du laste ned en app for iPhone eller Android smarttelefoner. 

HUSK! Du trenger bare å ha en bruker i MATCHi selv om du spiller på flere forskjellige anlegg (eks. i Hamar er det HIL tennisgruppe og Hamar padel som bruker samme app.)  Når du har gjort det, er du klar til å booke. NB! Du vil måtte legge inn et betalingskort når du oppretter kontoen for å kunne booke strøtimer. Kortet vil da også virke om du skal bestille tid i et av de mer enn 380 andre klubber/anlegg som benytter MATCHi Norge, Sverige, Danmark og Finland. NB! Muligheten for booking åpner 21. mars med timer som starter etter den 27. mars. 

Overgangen mellom gammelt og nytt system
I perioden 21. mars - 27. mars vil det være en overgang til nytt system. Her er en oversikt over viktige datoer: 

20. mars: Booking gjennom eksisterende løsning stenges ned. (Booking av baner for perioden 20-26. mars må skje før denne dato)

20 mars: MATCHi styringssystem installeres i Ankerskogen Tennishall

20-21. mars: Test av lys-styring opp mot booking, samt sjekk av overføring av eksisterende bookinger, kurs og treninger.

22. mars: Åpning av MATCHi for booking av timer som starter fra og med den 27. mars.

22.-26. mars: Innkjøring og testperiode. 

27. mars: Matchi løsning brukes til all aktivitet på våre baner i HIL tennis.

Vi ber om forståelse og tålmodighet for eventulle innkjøringsproblemer i denne perioden.

Vi gleder oss veldig til å ta i bruk MATCHi ! Husk å jevnlig klikke på Aktiviteter symbolet i MATCHi for å se hvilke kurs og treningstilbud som vi har tilbud om i klubben vår. Her kommer det mye spennende aktiviteter fremover som vi håper du vil delta på. Med vennlig hilsen 
HIL tennis
Styret 

Categories: Administrasjon