loading

Vi ønsker Gard Utkilen velkommen som ny styreleder i HIL tennis! Styret består ellers av Andreea Bjerkestrand, Benedikte Libæk, Arve Sjølstad, Christine Olsen, Rene Gregor, Espen Bagn, Per Kristian Mengshoel og Mari Opedal. Her kan du lese mer om de nye styremedlemmene. Her er styrets årsberetning for 2022 (PDF) og protokoll fra HIL Tennis årsmøte 2023 (PDF).

Vinterserien Innlandet er i gang Hil tennis har to herrelag med i vinterserien for Innlandet tennisregion i 2023. Serien spilles i perioden februar-april og består av to divisjoner med lag fra klubbene rundt Mjøsa, samt Kongsvinger TK. Serien hadde oppstart i 2022 etter veldig mange års fravær, og HIL tennis herrer 1 vant serien det første året. Innlandet tennisregion inviterte også alle klubbene til å melde på damelag, men her var det kun en klubb som meldte interesse. Vi håper å få en serie med damer på plass neste år! Tre HIL tennis veteraner påmeldt NM til helgen NM veteran innendørs går av stabelen førstkommende helg (10.-14. mars) på Oslo tennisarena. Fra HIL tennis stiller Arve Sjølstad, Rene Gregor og Sverre Worren i respektive klasser.  

I slutten av mars/begynnelsen av april skal 3 juniorspillere (Harald Folstad, Jenny Musland-Massey og Sara Miranda Opedal) delta i innendørs-NM i Stavanger U14. 

Vi ønsker lykke til til alle sammen!

Categories: Administrasjon