loading
Audun Jensen og Marianne Bjørke takker av som leder i tennisgruppa og styremedlem

Som leder og styremedlem i 14 år har vi hatt gleden av å være med på en god utvikling i klubben, som veldig mange har bidratt til. Takk til alle, ingen nevnt, ingen glemt. Vi ønsker å trekke frem noen sentrale områder:

 1. IT/kommunikasjon: Diverse tekniske løsninger og IT-plattformer har gjort driften mer økonomisk, åpen og effektiv. På dette området er vi nok nasjonalt og internasjonalt ledende. 
 1. Økonomi: Gode IT - og betalingsløsninger, samt regnskapssystemer, har gjort at klubbens økonomistyring er forbilledlig og i takt med sterk klubbtradisjon. 
 1. Sport
  Inkludering og folkeliggjøring
  Klubbens mål har i flere år vært å gjøre tennissporten mer tilgjengelig for folk. Stadig mer  differensierte og enkle måter å få spilt tennis på har fungert etter intensjonen. 464 spillere leide baner i 2020, og når vi legger til alle gjestespillere i Hamar Park og uregistrerte spillere i Anker´n, får vi et meget høyt antall tennisspillere. I høst er det 64 juniorer og 39 seniorer som deltar på kurs/trening. Casper Ruud - effekten merkes!
  Konkurransetennis
  Med 4 lag i divisjonstennisen og et populært stige-spill pågående, har det vært flere aktive konkurranse-mosjonsspillere på seniornivå enn på mange år. Ekstra gledelig er det at vi nå ser en utvikling på juniorsiden der Niklas Skogeng (16) har utviklet seg mot norgestoppen og ser ut til å få med seg flere yngre spillere både på jente og guttesiden. Klubben har dyktige trenere som jobber meget godt med rekrutteringen.
 1. Anlegg
  Uteanlegget har med særdeles sterk dugnadsinnsats og fornuftige investeringer, blitt oppgradert, og fremstår med høy kvalitet. Klubbhuset har fått seg en «make over», utstyrsbod er bygget, og banene har holdt meget høy standard. Meget tilfredsstillende var det at tennishall-saken endelig fikk sin gode løsning med en enstemmig vedtatt HIL-plan for utbygging med 3.tennisbane i Anker`n. 

Klubben står foran en spennende tid med gode muligheter for videre utvikling. Med en utbygging av anleggene både i Hamar Park og Anker´n, kan klubben nå nye høyder. Grunnlaget er lagt med mange  kompetente og engasjerte frivillige/ansatte på laget. Med videre fokus på de tradisjonsrike klubbverdiene som åpenhet, dialog og fair-play, tror vi klubbens miljø og felleskap styrkes ytterligere!

Audun M. Jensen/Marianne Bjørke 

Avtroppende leder og styremedlem

Categories: Administrasjon