loading

En gledelig nyhet for alle tennisspillere i regionen. HIL tennis har siden 2016 arrangert mixed stige/rankingspill. Kravet for å bli med har vært at du må ha betalt abonnement på baneleie. For å gjøre tilbudet mer tilgjengelig for alle tennisspillere i regionen har vi nå gjort følgende endringer:

  • Eksisterende stige har blitt gjort om til en herrestige
  • Opprettet en egen damestige
  • Opprettet en egen juniorstige
  • Alle i Hamar og omegn som ønsker å være med kan delta
  • Det er ikke krav om å være medlem eller å ha abonnement på baneleie
  • Det er gratis å bli med

Vi inviterer spesielt spillere som er medlem i Brumunddal tennisklubb og Løten tennisklubb til å bli med i vårt stigespill. Jo flere som er med, jo morsommere blir det! Les mer om klubbstigen og meld deg på i dag.

Categories: Rankingspill