loading

Nye nasjonale regler og anbefalinger gjeldende fra 19.01.2021 har åpnet for trening for barn og ungdom u. 20 år, mens organisert aktivitet for voksne innendørs (kurs/PT/lagtreninger) ikke anbefales. Verken Regjeringen, Norges Idrettsforbund, Norges Tennisforbund eller kommuneoverlegen har definert hva som er organisert aktivitet. Private/kommersielle bedrifter som f.eks. treningssentere/paddelbaner, har andre retningslinjer enn frivillig idrettssektor. Det har vært ulik praksis blant tennisklubbene når det gjelder åpning for baneleie. Noen har helt stengt, mens andre har delvis åpnet for spill. Vi har forståelse for at dette kan være forvirrende.

Siden HIL tennis vil sikre god avstand og forsvarlig smittevern, åpner vi for 2 spillere pr.bane og singlespill. Double, 4 spillere på banen, og større samlinger av folk før og etter spill, likestiller vi med organisert aktivitet som kurs/trening når det gjelder utfordringer med avstand. Derfor vil vi avvente nye retningslinjer før vi åpner for helt normal baneleie.

Styret i HIL Tennis

Categories: Korona