loading

Ankerskogen Tennis AS (ATAS) har varslet at det vil bli byttet lys på Bane 2 i løpet av uke 39. Arbeidet starter opp mandag 21.9.2020 og vil utføres på dagtid mellom kl 08.00 – 15.30. Aktiviteter som pågår på bane 2 man – tors på dagtid vil bli flyttet til bane 1 eller 3. Mandag og tirsdag vil det være normalt lys på bane 2. Onsdag kan lyset bli litt dårligere, men det vil være sterkere lys fra bane 3, samt at de skal prøve å la noen av lyset stå på på bane 2. Torsdag skal arbeidet være ferdig. Lyset på bane 1 er ikke planlagt byttet i denne omgang. Lyset på bane 3 har allerede blitt byttet.

Litt informasjon om lyset som blir montert. Lysanlegget som monteres er en Glamox-armatur type C51 idretts armatur som vil tilføre banene ca. 500 lux og en veldig god jevnhet i lyset. Denne armaturen monteres i ytterkant på begge sider av banen og vinkles ca. 12gr inn mot banen. Armaturen er benyttet i Asker Tennisklubb sin hall, og i Tennishallen på Lillehammer. Armaturen har et godt raster for avbinding, og har et strømtrekk på ca. 200w. Det monteres 2-rekker på hver bane og totalt 18 armaturer pr. bane

Categories: Ankerskogen