loading

Vi takker Mirko B. Nizic for en meget god jobb for klubben, og ønsker han lykke til med nye utfordringer i Kroatia. Vi ønsker samtidig Marcos Farias Fernandez velkommen tilbake som hovedtrener i 50 % stilling fra 1.september. Med seg i trenerteamet har han Malene N. Eriksen, Marie K. Hanserud og Torger Olsen.

Fra venstre: Malene (19): 10 års spillererfaring, spiller på damelaget, og snart fullført trener 1-utdannelse. Torger (22): Bachelorstudier i trenerrollen og snart fullført trener 1- utdannelse. Har vært i praksis som trener de siste to årene. Marcos (36): 20 års trenererfaring med topp og breddetennis i Chile, USA og Norge. Marie (17): Lang spillererfaring som har spilt divisjonstennis for damelaget.

I tillegg vil klubben etter behov benytte seg av den "eldre garde" som Pål Gjersvik (styremedlem/trener 1) og Audun M. Jensen (leder/sportslig ansvarlig/trener 2). Klubben er meget godt fornøyd med å ha en fin blanding av nyrekruttering og erfaring på trenersiden. Dette lover bra for fremtiden!

Marcos er tilbake på Hamar som trener fra 1. september. Her sammen med kone Johanne og datteren Lilly (16 mnd.)
Categories: Trener