loading

Norges Tennisforbund har kommet med Koronavettregler som baserer seg på råd og anbefalinger fra helsemyndighetene og NIF. Dette innebærer strenge regler på avstand og berøring av baller og utstyr. Som følge av disse restriksjonene har vi måttet prioritere hvilke grupper som skal få tilbud om trening.

Klubben har i første omgang valgt å prioritere juniorer som har vært med på gruppene J1, J2, J3 og J4 i Q1. Noen grupper har vi måtte splitte siden vi kun kan ha 3 spillere på banen. Nye treningstider og ny trener for enkelte spillere, har vært uunngåelig. Oppstart for disse gruppene er planlagt 4. mai og alle som har vært med før påske vil bli kontaktet av oss for å bekrefte at de ønsker tilbud om trening.

Trening for de yngste spillerne f. 2010-2013 og voksenkurs har blitt utsatt. Vi vil fortløpende vurdere hvem som får tilbud og informere om dette så snart det er mulig.

Categories: Kurs