loading

I vinterferien (uke 8) arrangerer HIL Tennis kurs- og trening mandag-torsdag. Du velger selv hvilke timer du ønsker å være med. Betaling vil være for hver gang. Prisene følger våre standard priser for kurs- og trening.

Dager og tidspunkt for de forskjellige gruppene vil bli publisert senest 12. februar basert på hvor mange som har meldt seg på. Vi tar forbehold om at det ikke vil bli satt opp timer om det viser seg at det er for få påmeldte.

Påmelding gjøres enklest via din mobiltelefon og med Spond appen installert. Om du ikke har Spond installert eller ønsker å melde deg på uten å bruke din mobiltelefon må du sende en e-post til post@hamar-tennis.no og gi beskjed hvilken gruppe du ønsker å delta i. Når du klikker på linken for påmelding under vil du søke om å bli medlem i en gruppe i Spond.

Påmelding

BARN 7-9 ÅR

UNGDOM 10-16 ÅR

VOKSEN 17+ ÅR

Når din påmelding er registrert vil du bli lagt inn i gruppa. Så snart tidspunkt er klare vil du bli invitert til timer som passer din aldersgruppe og nivå.

Categories: Kurs