loading

HIL Tennis har inngått avtale med Mastersport om å være vår utstyrsleverandør fra 1.6.2020. Grunnen til at vi har valgt samarbeid med Mastersport er klubben sin relasjon med Christian og ønsket om å ha en tettere oppfølging med klubbens samarbeidspartner på tennisutstyr. Klubben har forhandlet frem gode betingelser til både medlemmer og klubb. Avtalen trer først i kraft 1.6, p.g.a oppsigelsestid med nåværende leverandør. Vi vil komme tilbake med detaljer i avtalen og forhåpentligvis tilstedeværelse av Mastersport på klubbturnering sensommeren 2020.

Mastersport er en ski- og tennisbutikk i tillegg selger de sykler. Gå til deres nettbutikk og følg de på Facebook  for gode tilbud.

Mastersport er skandinavias største tennisbutikk og eies av Hamar-gutten Christian Bevolden Andersen. Christian var en ivrig og etterhvert veldig god tennisspiller. Han nådde nok sitt beste nivå i voksen alder og lærte mye når han bisto Jan Frode Andersen da han var profesjonell tennisspiller. Den beste rankingen til Christian var nr. 8 i Norge på seniornivå. Christian har også imponert med gode prestasjoner i både langrenn og sykkel med 2 Birkebeinermerker i hver gren. Han begynte tidlig i tennisutstyr-bransjen og solgte i ung alder tennisutstyr på Hamar.