loading

Ankerskogen Tennis AS (ATAS) ble stiftet i 1995 av Hamar Idrettslag siden HIL Tennis som underlag i Hamar Idrettslag ikke er en egen juridisk enhet. Samme år kjøpte Hamar Idrettslag Ankerskogen Tennishall. Hallen brukes i dag av forskjellig leietagere hvorav de største er: HIL Tennis, HIL Turn og Hamar Badmintonklubb.

Vi oppfordrer alle som spiller tennis og bruker våre anlegg om å støtte ATAS med din grasrotandel.

Ved å støtte Ankerskogen Tennis AS med din grasrotandel gir du støtte til tennis på Hamar!

Organisasjonsnummer til ATAS er 974397242. For å være grasrotgiver må du være kunde hos Norsk Tipping.

Ved spill hos Norsk Tipping vil inntil 7 prosent* av spillinnsatsen gå direkte til din grasrotmottaker, og best av alt, hverken innsats, premie eller vinnersjanse reduseres. Grasrotandelen gjelder for alle Norsk Tippings spill, bortsett fra fysiske Flax-lodd og Belago. Gjennom å være grasrotgiver er du med på å oppfylle små og store drømmer for din grasrotmottaker. Du kan bli grasrotgiver på en av følgende måter:

Grasrotandelen gir deg som spiller mulighet til å bestemme hvem som skal motta noe av overskuddet til Norsk Tipping. Hver gang du spiller kan du velge å støtte det laget eller foreningen du mener fortjener det mest. Vi oppfordrer deg til å støtte oss i ANKERSKOGEN TENNIS AS.

  • Hos kommisjonæren
  • Mobilspill
  • Norsk Tipping sine nettsider
  • SMS, send Grasrotandelen 974397242 til 60000

Categories: Nyheter