loading

Hamar Idrettslag har besluttet å ta i bruk Spond Club fra 1.1.2020 som sitt medlemsregister. Alle underlag i klubben vil bli berørt av denne omleggingen. Innen 15.11.2019 må alle underlag ha registrert sine medlemmer i Spond Club.

Spond Club har en integrasjon mot Spond-grupper som HIL Tennis bruker for organisering av kurs og treninger i Spond appen. HIL Tennis har brukt Spond appen siden 2016 til organisering av kurs og trening. Med Spond Club får vi en enklere jobb med å vedlikeholde medlemsregisteret. Ved å ta i bruk Spond Club kan du nå selv oppdatere din egen fødselsdato og adresse i Spond appen. Om du er registrert som foresatt for barn har du også mulighet til å legge til flere foresatte for dine egne barn.

Hva betyr dette for deg som er medlem?

  • Alle medlemmer i Hamar IL Tennisgruppa pr 1.1.2019 har nå blitt registrert i Spond Club og gruppen "HIL Tennis". Det vil ikke være mulig å melde seg ut av denne gruppen så lenge du har et aktivt medlemsskap i Hamar Idrettslag. Se også "hvem må være medlem i Hamar Idrettlag" og "Rapportering av medlemmer til Hamar Idrettslag"
  • Om du har har barn eller er medlem i et annet underlag av Hamar Idrettslag vil du nå kun få krav om betaling av medlemskontingent en gang siden hele idrettslaget er på samme system
  • De underlagene som tar i bruk Spond appen (dette er ikke et krav) vil gjøre det lettere for sine medlemmer å følge med på aktiviteter og treninger for seg selv og sine barn

Ta kontakt med oss på post@hamar-tennis eller "HIL Tennis" i Spond om du har spørsmål.

Categories: Medlemmer