loading

I høstferien (uke 41) arrangerer vi "Drop-in" kurs og trening mandag-torsdag. Du velger selv hvilke timer du ønsker å være med. Betaling vil være for hver gang. Pris for drop-in timer følger våre standard priser for kurs og trening.

Påmelding til drop-in gjøres enklest via din mobiltelefon og med Spond appen installert. Om du ikke har Spond installert eller ønsker å melde deg på uten å bruke din mobiltelefon må du sende en e-post til post@hamar-tennis.no og gi beskjed hvilken drop-in gruppe du ønsker å delta i. Når du klikker på linken for påmelding under vil du søke om å bli medlem i en gruppe i Spond. Når din påmelding blir godkjent vil du bli lagt inn i gruppa. Så snart tidspunkt er klare vil du automatisk bli invitert til drop-in timer som passer din aldersgruppe og nivå.

Påmelding til Drop-in grupper:

Categories: Kurs