loading

Endelig starter vi opp med lagtennis igjen. For de som ikke kjenner til lagtennis stiller klubbene ett eller flere lag i forskjellige divisjoner. Det er da om å gjøre å rykke opp til en høyere divisjon.

Norges Tennisforbund hadde en veldig fin reportasje fra oppgjøret mellom Hamar 1 og Blommenholm og Sandvikas 2. lag i fjor hvor Luka Serna Malmer ble intervjuet: "Lagtennisen er bra" fortsetter han. "Den gir variasjon fra turneringene. Ettersom vi spiller på lag - og ikke bare mot hverandre - blir det annerledes. Og bilturer som idag gjør at vi spillerne blir bedre kjent. Så lagtennis er bra. Jeg ser alltid fram til å spille lagkampene". 

HIL Tennis stiller med 1. damelag og 2 herrelag. Damelaget stiller i 2. div damer avd A - Østlandet, førstelaget til herrer (Hamar 1) stiller i 3. div herrer avd D - Østlandet, mens andrelaget til herrer (Hamar 2) stiller i 4. div herrer avd B - Østlandet.

Damelaget skal spille sin første kamp i Hamar Park i morgen søndag 19. mai. De starter opp fra kl 1100 og de vil holde på til ca kl 1600. Vi stiller med følgende lag: Berit Thyness, Marianne Bjørke, Madelen Kristine Eikeland Eggen og Karin Volckmar. Møt opp og hei på våre damer i morgen. NB: Det er meldt litt regn i morgen, om kampene ikke kan holdes ute blir de flyttet til Ankerskogen.til Ankerskogen.

Lagspill fra i fjor sommer. Damelaget vant 4-2 mot Abildsø og rykket opp til 2 plass på tabellen. Fra venstre: Madelen Kristine Eikeland Eggen, Marianne Bjørke, Bodil Sjølstad og Berit Thyness,

Hamar 1 (førstelaget herrer) reiser til Snarøya for å spille sin første kamp. Vi stiller følgende mannskap: Mirko Borna Nizic. Audun M. Jensen. Marko Silberhorn og Niklas Skogeng.

Hamar 1 tok turen til Berg i fjor. Det ble en spennende kamp med to doubler som var jevne, men det ble knepne tap i begge, og fire tøffe singler mot et lag som ikke hadde gitt fra seg et sett hittil i serien. Fra venstre Arve Sjølstad, Luka Malmer og Audun Jensen (Vegard ikke med på bildet)

Hamar 2 (andrelaget herrer) reiser til Berg for å spille sin første kamp. Vi stiller med følgende mannskap: Erik Jendal, Rene Gregor, Knut Larsen og Jarle Næsset.

Hamar 2 tok turen til Soon Tennisklub i ifjor sommer. Det endte til slutt med en knusende 6-0 seier borte mot Soon 3. Fra venstre: Gaute Lorenzten, Lars Nordby, Jarle Næsset og Niklas Skogeng

Vi ønsker alle lagene lykke til! Følg med på vår Facebookside og Instagram for resultater og bilder.

Categories: Lagkamp