loading

Kurs og trening som starter etter nyttår og varer frem til uke 15 (påske) er nå klart for påmelding.

Nytt fra neste år er at vi har gått ned fra 6 til 4 deltakere pr. gruppe. Vi tror at kvaliteten på kurs og trening vil bli bedre ved å gå ned på antall deltagere. Prisene for kurs pr. time er fortsatt de samme som før. Voksne (kr 200,-) og juniorer (kr 160), mens for barn er prisen nå kr 125,- pr time. For våre barnekurs og Junior nybegynnerkurs vil Torger Olsen bli med som ass. trener. Torger er 20 år og studerer Bachelor i idrett med fordypning i trenerrollen på høgskolen i innlandet.

Foreløpig er det kun lagt ut påmelding for barn 7-9 år nybegynner og Voksne alle nivåer. I løpet av kort tid blir det også lagt ut påmelding for barn 8-9 år viderekommende og juniorkurs (10-16 år). 

Mirko Nižić er hovedtrener i HIL Tennis. Han er 24 år og kommer fra Ljubuški Bosnia-Hercegovina. Mirko begynte å spille tennis da han var 5 år. Deretter spilte han mange turneringer og deltok som medlem av landslaget i Bosnia-Hercegovina og deretter Kroatia. Han var champion i Bosnia under 18 og topp 3 i Kroatia. Han har vært trener for Mile Matic som er en 15 år gammel gutt (i fjor på Eta ranking Top 20) og var trener og spiller i Wiena (Tc As) og Grun Weiss i Baden Baden som spiller i 2 Bundes liga. Han kommer nå sist fra TC Cavtat hvor han har vært trener og sparring-partner. Visste du at vår trener Mirko har sparret med Marin Cilic som er nr. 7 på ATP rankingen?
Categories: Kurs