loading

Nå er det mye å glede seg over i HIL Tennis. Det herlige sommerværet ga først og fremst praktfulle tennisforhold på våre gode grusbaner i sommer. Bane 3 ser ut til å ha økt sin popularitet med sine behagelige skygger på ettermiddagen. Vanningsanlegget fungerer som det skal på nettene, og gjør at banene holder stand. Flere og flere tar vanningsjobben også før/etter spill i tørkeperioden på ettermiddagen, enten med slangen eller ved å slå på vanningsanlegget.

Vi ser mer aktivitet og engasjement i klubben enn på lenge. Det har vært en økning i antall baneabonnenter fra i fjor til p.t. 130 spillere, rundt 70 har deltatt på kurs i vår/sommer, og det har vært en klar økning i salg av enkelttimer både i hallen og på utebanene. Vi har altså godt over 200 ivrige spillere, og nye kommer til og lar seg begeistre av tennissporten. Klubbens dyktige trener, Marcos F. Fernandez, har holdt et meget høyt nivå på kurs og trening. Det har bidratt til god rekruttering. Om du har planer om å være med på kurs og trening i høst bør du ikke vente for lenge da noen av gruppene allerede er fulle.

Juniormiljøet er i ferd med å utvikle seg, og vi har igjen flere spillere som deltar i turneringer, sist Luka. S. Malmer og Niklas Skogeng i Jotun Cup/Sandefjord. Der gjorde begge en super innsats. Gratulerer med flott fremgang!

I lagtennisen viser klubben frem god bredde og iver blant seniorspillerne, og noen av juniorspillerne får god matching. Både Niklas Skogeng, Madelen K. Eikeland og Marie Hanserud har deltatt i divisjonsspillet. Det er tøft og lærerikt å utfordre godt voksne seniorer!

Oppussingen av klubbhuset fortsetter med enda større kraft nå som Ringgatas forlengelse endelig er parkert. Både nytt kjøkken (26 års ventetid), maling av klubbhuset og bygging av utebod (26 års ventetid) har pågått i vår/sommer. Og i hallen jobbes det med nødvendige oppgraderinger selv i ferietider. Takk til alle frivillige som bidrar på anleggsfronten. Dugnadsjobbene som gjøres er gull verdt både økonomisk og for miljøet! Ingen nevnt, ingen glemt.

De tekniske lT-løsningene og kommunikasjonen ut til spillerne, som Ulf Skogeng har ansvar for, blir også stadig videreutviklet. Som et ledd i gjøre vårt vakre og idylliske anlegg i Hamar park mer kjent ble det også laget en ny dronefilm i sommer. Den har i skrivende stund blitt vist 3700 ganger på Facebook!

Ja, vi når faktisk nye høyder !

Audun M. Jensen
Leder HIL Tennis

Spill tennis i Hamar Park

Publisert av Hamar IL Tennis Fredag 20. juli 2018

Categories: Nyhetsbrev