loading

Marcos med en handlevogn full av tennisballer.

Kurs og trening som varer fra skolestart (uke 34) og frem til høstferien (uke 40) med mulighet for automatisk forlengelse fram til jul er nå klart for påmelding. Se  oversikt over alle våre kurs og treninger og finn en dag og tid som passer deg.

Nytt for høsten 2018 er at alle som har kjøpt abonnement baneleie nå får 15% rabatt om du bestiller kurs før 11. august. Du finner rabattkoden på Min Side.

I vår innførte HIL Tennis "KFF Garanti" (Klipp For Forfall Garanti). Det betyr at alle som er med på organiserte kurs eller trening vil motta klippekort for hver gang du melder forfall til kurs eller trening uansett årsak. Etter vårsesongen har vi laget klippekort med 140 klipp for meldt forfall. Ordningen vil fortette som en permanent ordning. Les mer om våre betingelser for kurs og trening.

HIL Tennis tilbyr kurs for alle som har lyst til å bli bedre til å spille tennis. Om du er helt nybegynner eller erfaren vil du garantert finne et tilbud som passer deg. Om du er usikker på om dette er noe for deg tilbyr vi også gratis prøvetime. Ta kontakt med oss på post@hamar-tennis.no for å avtale dette.

Categories: Kurs