loading

Vår trener Marcos har i dag signert på en ny avtale med HIL Tennis. Dette gjør at vi kan fortsette å bygge videre på den positive utviklingen som klubben har hatt siden Marcos startet som trener i fjor høst.

Marcos og Audun er fornøyde etter at ny avtale er signert

"Vi er meget godt fornøyd med at Marcos har forlenget avtalen med klubben. Marcos har virkelig skapt en "boost" for tennisen. Kurs og treningsgrupper er bortimot fulle med nesten 100 deltagere" forteller Audun Jensen, leder i HIL Tennis. "Både juniorer og seniorer, nybegynnere såvel som viderekommende får den aller beste teknikkinnlæringen med høy intensitet på treningen. Marcos har et imponerende utvalg med varierte øvelser tilpasset ethvert nivå. Nå har også flere juniorer kommet i gang med turneringsspill gjennom Team Junior Aktiv. Han har coachet flere av de beste spillerne i Chile på turneringer, så det blir spennende å følge utviklingen til juniorene våre fremover."

I sommer vil klubben gi et utvidet tennistilbud med både kurs/trening og privattimer hele 5 av 8 skoleferieuker. Tennisforholdene kan være på sitt aller beste på rødgrusen i Hamar park, så vi håper enda flere vil oppdage at tennis kan gi noen herlige høydepunkter ute i friluft! Takk også til Sparebank 1 Østlandet og Utstillingsplassen Eiendom som bidrar til at flere juniorer får mulighetene til å satse litt ekstra på tennisen gjennom sponsoravtaler.

Categories: Administrasjon