loading

Vårt Team Junior Aktiv tok turen til Drøbak tennisklubb for å være med på Head open challenge for U12, U14 og U16 4. og 5. mai. Filipp Frolov, Tobias Stråbø Thyness, Niklas Skogeng,  og trener Marcos reiste ned.

"Dette var en fin erfaring for våre beste juniorer" sa Marcos etter turneringen. "Det viktigste nå er at de får erfaring med å være med på turneringer så vil resultatene komme etterhvert. Jeg får veldig mye informasjon ved å observere spillerne mine ved å se de i kamper, hvordan de reagerer i forskjellige situasjoner og håndterer press. Den type informasjon får man ikke under trening."

For Niklas var dette hans første "ordentlige" turnering. Han trener fast 3 ganger i uka i tillegg til at han har fast sparringtime med frivillige fra herrelaget i helgene. "Dette var veldig morsomt. I andre kampen møtte jeg en som hadde spilt ca 150 kamper i turneringer og selv om jeg tapte kampen er jeg fornøyd med min egen innsats. Etter første sett var jeg utslitt, ikke fysisk men mentalt." sa Niklas etter turneringen.

Marcos, Niklas og Ulf sov over i klubbhuset fra fredag til lørdag. Vi takker Drøbak tennisklubb med Magnus Holmqvist og Hilde Kjær Solli for gjestfriheten under oppholdet. Vi kommer gjerne tilbake en annen gang!

Fra venstre: Magnus (Drøbak TK), Niklas, Tobias, Hilde (Drøbak TK) og Marcos. Filipp var ikke med på bildet da han hadde sine kamper på fredag.

Marcos i skogen bak banene i Drøbak.

Er det vår tur snart?

Leif Wedøe som opprinnelig er fra Hamar sammen med Marcos og Niklas

Marcos brukte turneringen i Drøbak til å samle informasjon om hvordan spillerne reagerer i forskjellige situasjoner.

Categories: Junior Aktiv