loading

Marcos med en handlevogn full av tennisballer.

Kurs og trening som varer fra påske og frem til sommerferien (uke 25) er nå klart for påmelding. Se  oversikt over alle våre kurs og treninger og finn en dag og tid som passer deg.

Nyhet: HIL Tennis innfører fra Q2-2018  "KFF Garanti" (Klipp For Forfall Garanti). Det betyr at alle som er med på organiserte kurs eller trening vil motta klipp for hver gang du melder forfall til kurs eller trening uansett årsak. Etter at sesongen er ferdig vil du få et klippekort som har klipp med antall timer som du har meldt forfall som du kan bruke for å leie bane i Ankerskogen tennishallDu kan også be om å få være med i en annen time samme uke som du ikke kan forutsatt at det er på ditt nivå og det er ledig plass. Les mer om våre betingelser for kurs og trening.

HIL Tennis tilbyr kurs for alle som har lyst til å bli bedre til å spille tennis. Om du er helt nybegynner eller erfaren vil du garantert finne et tilbud som passer deg. Om du er usikker på om dette er noe for deg tilbyr vi også gratis prøvetime. Ta kontakt med oss på post@hamar-tennis.no for å avtale dette.

Categories: KursNyheter