loading

Vi inviterer alle som ønsker det til å bli med å se på Norge-Irland Davis Cup by BNP Paribas på OTA Hasle i Oslo 7.-8. april. Det er gratis adgang for voksne og barn. Vi forsøker å fylle opp flest mulig privatbiler slik at flest mulig har mulighet til å være med på dette og koordinere kjøring basert på svarene som vi får.

  • Kampstart lørdag er kl. 12.00 med en single og deretter single 2.
  • Søndag starter kl. 10.00 med double så deretter 4 single så 5 single.
  • Er landskampen over etter double spilles det kun en single søndag.
  • Er den avgjort etter 4 single spilles ikke sannsynligvis siste single.

Om du ønsker å være med på dette må du svare i Spond. Om du ikke har Spond kan du sende en e-post til post@hamar-tennis.no med ditt navn og e-postadresse så vil du bli invitert til å svare. Vi tar ikke i mot svar via e-post.

Categories: NTF