loading

HIL Tennis ønsker å arrangere en kveld på Hamar kino hvor vi arrangerer en privat visning av filmen "Borg" og hvor Gudmund Skjeldal som har skrevet boka "Der graset er grønast" vil komme innom oss for å si noen ord før filmen.

Gudmund har allerede sagt ja til å komme til Hamar og Hamar kino har også sagt seg villig til å sette opp en privat visning. Før vi går videre med dette vil vi gjerne vite hvor mange som kan tenke seg å være med. Pris er ikke satt ennå, men det vil være "selvkost"; altså kinobillett + dekke reiseutgifter for Gudmund. Dette er ikke bindende påmelding, men kun får å se interessen for dette.

Filmen Borg har aldersgrense 6 år, men passer nok best for 9-10 år og eldre. Dato og tid er ennå ikke bestemt, men det blir i løpet av november en gang.

OBS:  IKKE SVAR PÅ DENNE SPØRREUNDERSØKELSEN OM DU ALLEREDE HAR SVART I SPOND!!!!
[poll id="2"]

Categories: Nyheter