loading

Audun M.Jensen vant rankingspill sommer 2017

Vi gratulerer Audun Jensen med seier i rankingspill sesongen "sommer 2017". Se statistikk for Audun sine kamper og oversikt over rankingtabellen.

Topp 3:

#1: Audun Magnus Jensen
#2: Arve Sjølstad
#3: Kristian

Største avansement:

Sjur Einar Glorud og Lars Cherox Engstad

Flest kamper (18):

Arne Johnsen, Geir Nygaard og Lars Nordby

Ny runde i rankingspill starter opp igjen mandag 16. oktober. De som har vært med i rankingspill i sommer vil automatisk bli med i vinter. Om du ønsker å bli med på første runde i «høst-runden» må du derfor registrere deg som rankingspiller innen mandag 16. oktober.

Vi oppfordrer samtidig flere kvinner til å delta. Det er nå tilsammen 28 registrerte rankingspillere og av disse er det bare en kvinne. Kvinner som deltar får 2 gratis klippekort til Senserio som kan brukes fritt for bestilling av baneleie. Les mer om hvordan du blir rankingspiller.

Categories: Rankingspill