loading

Klubben startet i fjor sommer med et automatisk rankingspillsystem (Clubladder/Connect &Play) som første klubb i Norge. Dette er både uhøytidelig og morsomt for alle som liker å spille kamper, uansett hvilket nivå du er på. På rankingen er det spillere fra 15 år fra nybegynnernivå (1) til klubbens toppnivå (6). Lurer du på hvilket nivå du er på, kan du lese mer om de ulike nivåene her.

Du bestemmer selv hvor ofte du vil spille, men du kan trekkes mot ulike partnere hver 14.dag. Last ned appen Clubbladder, lag din profil, og du er raskt i gang. Pr. i dag er vi 23 spillere på rankingen, 21 herrer og 2 spreke damer. Vi har plass til mange flere. Spesielt ønsker vi flere damer velkomne inn i rankingspillet, og enda flere nybegynnere/litt viderekommende.

Rankingspillet er en fin måte å bli kjent med nye spillere på, utvikle ditt spill og ha det moro med tennisen. En bonus er det også at rankingspillere får spesialrabatt på timer i Ankerskogen Tennishall. Blir vi over 30 rankingspillere i sommer ?

Categories: Rankingspill