loading


Vi har fortsatt noen ledige plasser på våre tenniskurs. Påmelding og betaling gjøres i vår nettbutikkDer finner du også gjeldende priser. Vi tilbyr også gratis prøve-time om du er usikker på om tennis er noe for deg. Ta kontakt med oss for å avtale tidspunkt. NB: Det er ventetid på å få være med på prøve-time for voksne . I mellomtiden kan vi kan anbefale Sparebanken Hedmark Tennis Introduksjonskurs som er for deg som aldri har prøvd tennis tidligere. Kurset varer i 2 1/2 time og er for barn, ungdommer og voksne.

Er du usikker på hvilket kurs du ønsker å være med på eller trenger hjelp til å registrere, kan du ta kontakt med oss på post@hamar-tennis.no så vil vi hjelpe deg. Om du ønsker å være med på flere dager eller kurs må du registrere og betale for hvert enkelt kurs.

NB: Vi har nå ingen ledige plasser for voksne nybegynnere. Vi jobber nå med å få på plass flere kurs og legger ut info om dette her så snart det blir tilgjengelig.

Oversikt over ledige plasser

Viderekommende

tirsdager kl 20-21 TO LEDIGE PLASSER


Barn - alder 6-12 år

mandager kl 17-18 TO LEDIGE PLASSER (for viderekommende/har spilt før)

Categories: Kurs