loading

Vi i HIL Tennis ønsker alle tennisinteresserte velkommen til et nytt år.

Kurs og trening med oppstart i uke 1

Kurs og trening starter opp allerede fra og med mandag 2. januar. De som har vært med på kurs og trening i høst har fått invitasjon om å bli med videre. Det har blitt laget forslag til treningsgrupper basert på tilbakemelding som vi har fått fra de som har vært med.  Påmelding og betaling gjøres i vår nettbutikk.

Prisjustering baneleie

Fra og med 1.1.2017 vil det bli foretatt prisjustering for baneleie og klippekort. Nytt er nå at det ikke er noen forskjell på pris på fast baneleie om du er abonnement eller ikke . De nye prisene for baneleie har blitt lagt inn i oversikten som du finner på vår hjemmeside.

Medlemskap/abonnement baneleie i HIL Tennis

HIL Tennis er et underlag til Hamar Idrettslag og kan derfor ikke kreve inn medlemskap. Om du ønsker å være medlem må du derfor tegne medlemskap i Hamar Idrettslag. Medlemskap i Hamar Idrettslag gir ikke noen medlemsfordeler i HIL Tennis. Om du ønsker å nyte godt av reduserte priser på baneleie og spille gratis i Hamar Park må du nå istedet tegne abonnement på baneleie. Priser på abonnement for baneleie justeres nå automatisk hver eneste uke.

Følgende priser gjelder for abonnement 2017:

Senior: kr 950,-
Junior/student: kr 375,-
Familie/ektefelle*: kr 1450,-

*ektefelle abonnement går ut og erstattes av familie/ektefelle

HIL Tennis ønsker alle et Godt Nytt År!

Categories: Nyheter