loading

Audun M.Jensen, leder HIL tennisgruppe

Vi gratulerer Audun Jensen med seier i rankingspill sesongen "høst 2016" Se oversikt over rankingtabellen

Topp 3:

#1: Audun Magnus Jensen
#2: Kristian Schei Lillegård
#3: Arve Sjølstad

Største avansement:
Jørn Hanserud og Erik Heldal Haugerud

Flest kamper (8):

Pål Gjersvik og Per Berdal

Ny runde i rankingspill starter opp igjen mandag 9. januar. De som har vært med i rankingspill i høst vil automatisk bli med til våren. Om du ønsker å bli med på første runde i «vår-runden» må du derfor registrere deg som rankingspiller innen mandag 9. januar.

Vi oppfordrer samtidig flere kvinner til å delta. Det er nå tilsammen 23 registrerte rankingspillere og av disse er 2 kvinner. Rankingspillere får rabatt ved bestilling av timer og kvinner som deltar får også 2 gratis klippekort. Les mer om hvordan du blir rankingspiller.

Categories: Rankingspill