loading

Boken om tennisens historie i Norge, Harde Slag fra 1872 til i dag. Med hjelp fra hele landet har redaktør Torger Bjørnstad skrevet og redigert en spennende og historisk viktig bok om norsk tennis – fra de første tennisballene ble satt i spill og frem til 2016. Han har stadig overrasket med å finne frem til begivenheter og tildragelser som ikke har vært kjent tidligere.

NB: Du må bestille før 2. desember. Etter dette vil ikke boken lenger være tilgjengelig for bestilling. Beregn 1 uke leveringstid etter 2 desember. Boken må hentes i Ankerskogen tennishall etter nærmere avtale. Vi tar kontakt med deg så snart vi har mottatt boken.

kr 390,-

hardeslag

(jule)pakketilbud - Harde slag + jubileumsboken Tennis i Hamar gjennom 100 år

Kun kr 450,-

hardeslag 1903-2003

Categories: Nettbutikken