loading

HIL Tennis ønsker å kjøpe inn en ballmaskin. Formålet med innkjøpet er å heve det sportslige nivået i klubben. For å finansiere innkjøp av maskinen har vi nå åpnet for at medlemmer i HIL Tennis kan kjøpe årsabonnement på forhånd.

Abonnementspriser

  • 1 års “Proff”  kr 900,- gir mulighet til gratis ubegrenset bruk av maskinen. (Lønner seg om du har planer om å låne maskinen mer enn 10 ganger pr. år)
  • 1 års “Standard” kr 400,- gir mulighet til bruk av maskinen til kr 50,- pr. gang 

Klippekort

  • eget klippekort til ballmaskin med 5 klipp a kr. 100,- pr. klipp.

Spesialtilbud til de som tegner årsabonnement før 31.08.2016**

Om du kjøper årsabonnement innen 31.08.2016 vil du få gratis abonnement ut 2016. ETTER fristen vil prisen for årsabonnement for 2016/2017 være kr 1350,- for Proff og kr 600,- for Standard.

Abonnement til ballmaskinen kan du kjøpe ved å logge deg inn i Senserio med din bruker og velge "Varer" og betale for abonnementet.  Så snart vi har fått kjøpt inn ballmaskinen vil du få tilgang til å booke den. Klippekort vil være tilgjengelig så snart ballmaskinen er kjøpt inn.

  • Booking av ballmaskinen vil kun være tilgjengelig for de som har betalt abonnement eller kjøpt “ballmaskinklippekort”.
  • Utleie av maskinen vil inkludere 150 baller og kan kun leies ut 2 timer pr. dag. pr medlem.
  • Det er kun medlemmer i HIL Tennis som kan kjøpe abonnement/klippekort.

*Om det viser seg at vi ikke får inn nok penger til å kjøpe inn ballmaskinen ved salg av årsabonnement vil vi tilbakebetale penger til de som har kjøpt abonnement.
** Ballmaskinen vil bli kjøpt inn så snart vi har nok penger til innkjøp.

Categories: Nyheter