loading

Det er stor aktivitet i HIL Tennis om dagen.  Selv om det er sommerferie fortsatt for mange, ser vi at det bookes baner i parken for å spille tennis. Gledelig er det også at mange ikke-medlemmer og andre som normalt ikke spiller tennis nå også booker bane i parken (nytt av året), eller at de benytter seg av tilbudet med å låne gratis rackert når de booker bane via Scandic Hotel.

Vi har her samlet noen nyheter som du kanskje har gått glipp av i sommer:

Tenniskurs for høst (uke 34-51) er nå tilgjengelig for påmelding

Vår nye trener Monica Rekkedal vil ha ansvar for kurs og trening i høst. Påmelding og betaling for kurs og trening er tilgjengelig i Senserio. Der finner du også gjeldende priser. Les mer om tenniskurs her.

Sparebanken Hedmark sommercamp i uke 33

Meld deg på til Sparebanken Hedmark tennis sommercamp i uke 33. Alder 7-12 år. KUN 9 plasser ledig! Les mer om sommercampen her.

Salg av abonnement til ny ballmaskin

HIL Tennis ønsker å kjøpe inn en ballmaskin. Formålet med innkjøpet er å heve det sportslige nivået i klubben. For å finansiere innkjøp av maskinen har vi nå åpnet for at medlemmer i HIL Tennis kan kjøpe årsabonnement på forhånd. Betal abonnement på ballmaskin for 2016/2017 før 31. august og få gratis abonnement ut året! Les mer om dette tilbudet her.

Rankingspill

HIL Tennis har som første klubb i Norge startet med rankingspill via Connect & Play.  Systemet arrangerer kamper som er på ditt nivå og du bestemmer selv hvor ofte og hvilke dager du spiller. Hvis du vinner over noen som er ranket høyere, vil du automatisk bytte plass. Siden starten i begynnelsen av mai har det kommet til hele 24 spillere. Les mer om rankingspill i HIL Tennis her.

Kronerulling for oppsussing av kjøkken, dusj og ny redskapsbod i Parken

HIL Tennis ønsker å pusse opp vårt ærverdige klubbhus med nytt dusjrom og oppgradering av kjøkkenet. Vi ønsker også å bygge en redskapsbod for å kunne lagre gressklipper, valse og annet utstyr. Siden oppstart av kronerulling den 26. juni har vi nå samlet inn kr 9310, og vi har fått tilsammen 18 bidrag! Dette er helt fantastisk og vi takker så mye til alle dere som har vært med å gi penger så langt. Målet er kr 30.000,- så vi har fortsatt noe igjen. Om du ønsker kan du være med å hjelpe til. Du kan selv bestemme hvor mye du ønsker å gi. Les mer om kronerulling her.

Forliksmøte med ATAS

HIL Tennis har protestert på oppsigelsen av leieavtalen fra 2010 i Ankerskogen tennishall siden vi ikke har misligholdt avtalen og mener oppsigelsen er urimelig. ATAS (heleid av HIL) har reist en forliksklage mot HIL hovedlag/HIL tennisgruppe for å få rettens medhold i at avtalen kan sies opp. Partene vil bli innkalt til en forliksmøte mandag 5.september der man prøver å komme til enighet. Det jobbes nå for å unngå en videre rettsprosess. Vi vil sende ut informasjon så snart vi vet mer. Les mer om bakgrunnen for denne konflikten her.

HIL Tennis er igjen først ute: Integrasjon mellom Senserio og Fiken

HIL Tennis har siden nyttår utført regnskap selv på dugnad i Fiken. Fiken er et regnskapsprogram for små bedrifter. Tidligere ble dette utført av en ekstern regnskapsfører. Alle transaksjoner har inntill nå blitt manuellt eksportert og importert, men en ny integrasjon mellom Senserio og Fiken som ble ferdigstilt i sommer gjør at transaksjoner automatisk blir overført til Fiken. Dette vil spare oss for mye arbeid og samtidig sørge for at regnskapssystemet er oppdatert.

Snart 200 medlemmer!

Pr. 2. august i år har vi 190 medlemmer! Dette viser at aktiviteten i klubben har økt. Hjelp oss gjerne med å verve enda flere medlemmer. Klubben deler ut en premie til medlem nr. 200!  Det er forøvrig 50 % på medlemskap ut året.

Tennis er gøy hele livet!

Categories: Nyheter