loading

HIL Tennis ønsker å kjøpe inn en ballmaskin av typen “Tennis Tutor Plus”. Dette er avansert ballmaskin som blant annet har mulighet for toppspinn eller underspinn. Formålet med innkjøpet er å heve det sportslige nivået i klubben. For å finansiere innkjøp av maskinen har vi nå åpnet for at medlemmer i HIL Tennis kan kjøpe årsabonnement på forhånd*.  Vi sendte ut forslag til abonnement i forrige uke og basert på tilbakemeldinger fra våre medlemmer har vi nå landet på følgende priser:

Abonnementspriser

  • 1 års “Proff”  kr 900,- gir mulighet til gratis ubegrenset bruk av maskinen. (Lønner seg om du har planer om å låne maskinen mer enn 10 ganger pr. år)
  • 1 års “Standard” kr 400,- gir mulighet til bruk av maskinen til kr 50,- pr. gang 

Klippekort

  • eget klippekort til ballmaskin med 5 klipp a kr. 100,- pr. klipp.

Spesialtilbud til de som tegner årsabonnement før 31.08.2016**

Om du kjøper årsabonnement innen 31.08.2016 vil du få gratis abonnement ut 2016. ETTER fristen vil prisen for årsabonnement for 2016/2017 være kr 1350,- for Proff og kr 600,- for Standard.

Abonnement til ballmaskinen kan du kjøpe ved å logge deg inn i Senserio med din bruker og velge "Varer" og betale for abonnementet.  Så snart vi har fått kjøpt inn ballmaskinen vil du få tilgang til å booke den. Klippekort vil være tilgjengelig så snart ballmaskinen er kjøpt inn.

Ballmaskinen vil i første omgang være tilgjengelig i Ankerskogen og vil være innelåst i utstyrsrommet. Om du har tegnet årsabonnement eller kjøpt klippekort vil du få koden til låsen slik at du kan låse deg inn. Koden til låsen vil endres fra tid til annen og kamera vil monteres for å forhindre misbruk. Så snart den nye utstyrsboden i Parken er ferdig bygget vil den bli flyttet ned i Parken slik at den kan brukes der om sommeren. Booking av ballmaskin gjøres i Senserio samtidig med booking av baner.

  • Booking av ballmaskinen vil kun være tilgjengelig for de som har betalt abonnement eller kjøpt “ballmaskinklippekort”.
  • Utleie av maskinen vil inkludere 150 baller og kan kun leies ut 2 timer pr. dag. pr medlem.
  • Det er kun medlemmer i HIL Tennis som kan kjøpe abonnement/klippekort.

*Om det viser seg at vi ikke får inn nok penger til å kjøpe inn ballmaskinen ved salg av årsabonnement vil vi tilbakebetale penger til de som har kjøpt abonnement.
** Ballmaskinen vil bli kjøpt inn så snart vi har nok penger til innkjøp.

Categories: Nyheter